Yvon Publicat Decembrie 22, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2009 Buna ziua, eu sunt in divort cu sotul meu si azi a avut o rabufnire, m-a lovit peste maini pana efectiv i s-a albastrit lui palma. Pe mine ma dor bratele, dar nu sunt albastra decat intr-un loc si degetul mare la incheietura este umflat si abia il misc. Oare am sanse la un certificat medico-legal?? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Publicat Decembrie 22, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2009 Sigur ca da, mergi si ia hartia, urmele de violenta sunt clare. Imi pare rau de cele intamplate[flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yvon Publicat Decembrie 22, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 22, 2009 multumesc pentru raspuns[:)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mediajust Publicat Decembrie 23, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 23, 2009 Pentru a nu-i creste sotului tau sansele de a contesta acest document, grabeste-te. Examinarea in vederea eliberarii certificatului ML trebuie facuta inaintea disparitiei leziunilor externe, si nu mai tarziu de 30 de zile de la data agresiunii. Este si o taxa de platit (nu-i mult - cateva sute de mii de lei vechi), iti spun asta ca sa ai banutii la tine, sa nu bati drumul degeaba. Sanatate! "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yvon Publicat Decembrie 26, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 26, 2009 Am reusit sa imi iau certificatul chiar a 2-a zi, acum ma gandesc sa ii fac o plangere penala (la un mom dat sa o retrag), sper ca l-as avea la mana ca sa nu-mi mai faca asa de mult rau, sa ma folosesc de asta pana se finalizeaza divortul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.