Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna seara Suntem 2 'maturi' care s au hoatarit de abia acum ca vor sa faca Pastele in RO dar sa fie cit de cit aproape de CAmpina pe o raza de 150 km dar sa fie intr o pensiune conviviala cu program de Paste adica sa nu ofere doar cazare... Aveti ideea va rog unde as putea sa ma duc??? Ati mai fost pe undeva si v a placut??? Asa ,orbeste pot sa ma duc intr o agentie sa i au bilete ...dar mai intii am incredere in experienta voastra Cu anticipate multumiri[flo][flo][flo]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pai o sa raspund Vazusem la televizor odata cum gazda pensiunii vopsea ouale cu model vinerea...explica cum a facut a drobu,ciorba de miel... erau si niste procesiuni in sat(pe linga deniile la biserica)..chestii d astea Eu stiu binenteles dar.... era pt al meu Am scris ca nu as dorii sa gasesc o pensiune numai pt pat (adica cazare si as fi fost interesata de pensiune care oferea masa de pasti si oferea ceva explicatii despre obiceiurile din zona Vroiam asta nu pt mine fetelor ci pt al meu care imi umfla capul cu chestii de genul 'uite cum fac grecii'....'ce ospitalieri sunt' ...ce admosfera minunata e la ei de Pasti'...'ce spirit de familie au etc etc Acum binenteles ca e si greseala mea' ca am vrut sa ridic 'nivelul traditiilor de Pasti in satele romanesti si i am cam umflat capul la cum e o sarbatoare de Pasti intr o familie la sat Deci imi cere si el sa cumpar Un program de Pasti ca tot il fac in Ro Si eu sunt prinsa cu ocaua mica(ca tot am inventat traditii care nu se mai tin)...deci pt asta am cerut ajutorul Da poate gasesc eu o scuza fac o gripa ceva ....[bang][bang] PS Am facut si eu odata un curs de agent touroperator si acum chiar imi pare rau ca nu am continuat pe drumul asta....ca ideii aveam[:D]

carmaw, stiu ca asa ceva gasesti la pensiuni din Bucovina.
[url="http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Laura25&searchtype=2&show=current&startcount=1&endcount=20&page=1"] Am marfa la bazar umanitar DC [/url] Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114871"]Cugetari gemene[/url], [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878"]Poveste cu shtrumphi [/url] 'Cos what I feel is the only truth for me

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...