Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna!Sunt noua pe forum,am intrat pentru ca am vazut in ultima vreme reclama la noile scutece Happy si vroiam sa vad daca gasesc ceva despre ele.Noi am folosit de la happy pe cele pentru nou-nascuti,cand era fetita mica,dar la urmatoarea marime am luat pampers.As vrea sa incerc pentru ca sunt mai ieftine,dar aveti idee cum sunt?Ma refer la cele noi despre care se spune ca sunt imbunatatite.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Noi numai Pampers folosim..nici nu ma mai gandesc sa fac prostia sa schimb marca..am luat o data cand avea baiatul cam 4 luni de la Pufies..niste tampenii, mari si gorsi..nu mi-au placut deloc,mi se pareau ff rigizi..parca il bagam intr-un plastic...de atunci am jurat ca nu mai iau de la alta firma..astia de la Happy cum sunt tot asa ff mari si grosi?

Numai Happy am folosit, am fost foarte nemultumita de Pampers. De ce nu cumperi un pachet mic, ca sa vezi cum ti se par? Sunt mai late intre picioare, intr-adevar, dar parca mai putin impregnate cu substante.

Fii-mea a facut iritatie de la Pampers, sau dadea pipi p-afara, dar cel mai rau m-a deranjat ca o strangea elasticul ala la picioruse chiar daca era la limita de jos a greutatii inscrise pe pachet

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)id="blue">

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Gin, incearca-le tu. Fiecare copil este altfel, unii au piciorutele mai grasute, altii mai subtirele, unii fac pipi mai mult, altii mai putin.

Dupa cum vezi unele persoane sunt nemultumite de o marca si multumite de alta, altele fix invers. Depinde cum se potrivesc copilului tau.

Uite' eu la unul din baietii mei am cumparat un pachet de Happy. Am fost foarte nemultumita, am bombanit, am terminat pachetul si nu am mai vrut sa aud de Happy, indiferent de oferte. Dupa doi ani sotul meu a primit de la un coleg un pachet de Happy. Fetita colegului trecuse la olita si pachetul ii ramasese. Sotul meu a fost uimit ca folosisera numai Happy. Am inceput pachetul si....erau perfecte. Nici macar nu am reusit sa imi amintesc ce anume ma suparase la primul pachet.

Asa ca nimeni nu iti poate spune cum sunt noile scutece pentru bebelusul tau.

mie una nu-mi plac Happy, am luat la promotie ca vroiam sa incerc si o marca mai ieftina decat Pampers, dar nu-mi plac, o sa le alternez cu Pampers pana le termin...

sunt mai groase decat pampers,mai grele cand se umplu de pipi si eu una nu simt asa rapid cand face copilul kk si din cauza asta risc sa se irite. Plus ca mi se pare ca are in permanenta o iritatie la fundulet de la ele

dar fiecare copil e diferit, trebuie sa le incerci ca sa te convingi

Noi am folosit Happy de la bun inceput,insa cum Paul s-a nascut mai marisor decat estimase ecograful,in maternitate i-am luat Pampers nr 2,deoarece la Happy nu gasisem.Greseala mare.Am avut accidente la fiecare scutecel(si stiu sa pun un scutec),plus iritatii.Dupa ce am terminat baxul,am trecut din nou la Happy,iar in tot acest timp accidentele au fost doar cateva,insa din cauza noastra mai mult si nu al lor.

De la o vreme am luat si Libero,pot spune ca si ele sunt extrem de placute,tot grosute,tin bine totul,insa mirosul unui scutec folosit este mult mai urat fata de la Happy.Banuiesc ca si ele sunt impregnate cu diverse lotiuni.

Ne-am hotarat sa revenim la Happy.Pt noi sunt ideale.

Fiecare copil e diferit.

Puffies si ele au fost ok..

Iar dferenta la preturi intre Pampers si Happy este nesemnificativa in comparatie cu calitatea .Parerea mea!!!!

Uite mai multe detalii AICI

Bytz si Ovi, parinti fericiti deid="green"> [copil] PAUL CHRISTIAN id="Comic Sans MS">21.07.2010id="blue">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...