Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Produse pt. par

Recommended Posts

Veti crede ca sunt nebuna...sunt , putin[:D]

Haideti sa vb despre produsele de par.

Pana acum nu am folosit decat sampon si balsam cateodata.

Acum ca am placa trebuie sa folosesc ceva pt. protectie si nu stiu ce .

Dupa ce mi-am dat seama de asta mi-am dat seama ca de fapt nu prea stiu in general ce se foloseste la par , ce e mai bun.

Spre exemplu la tipa la care ma tund eu se foloseste fixativ Intesa , sau cum se cheama , despre care eu credeam ca e ieftin si aiurea.

Mai trebuie sa spun ca nu stiu cum sa folosesc fixativul?

Adica , stai cu capul in jos si-l pulverizezi, Dumnezeu stie , ca la mine nu tine deloc si de la coafor tine cateva zile.[bibe]

Sunt mai mult decat binevenite si produsele naturiste!

Sa nu uit: am un ulei de la Garnier , sleek&shine care e superb , intinde parul foarte bine .

***Fur is for petting**

http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)

http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/

http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

eu vroiam sa deschid un subiect asemanator...ma intereseaza care este cel mai bun sampon si balsam pt par vopsit si cum se ingrijeseste parul vopsit, la cat timp revopsirea etc...

Eu m-am vopsit luna asta pt prima data in viata mea si va trebui sa repet operatiunea in timp...pt ca am f f mult par alb, mostenire genetica[:I]

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Am fost azi la cumparaturi si mi-am luat spuma de par Taft extra volume , m-a convins partea cu "pana la 100% volum , 48 de ore" , nu o fi asa , dar pe celelalte scria pana la 24 ore de volum[:D]

Am luat un minifixativ de la Balea sa vad daca e ceva de capul lui ca ma batea gandul sa iau lac de par tot de la ei (nu stiu sincera sa fiu pt. ce e , da' suna bine)

[:D]

Maine urmeaza sa-mi iau ceva pt. protectie...

Si mi-am mai cumparat ceva de la L'oreal==> Studio Indestructible , VapoFixateur. L-am incercat in magazin , am pulverizat pe o suvita si am tinut-o invartita in palma , mi-a placut cum a ramas si l-am luat [:D] Plus ca se da la radacina pt. volum.

Acasa mai am de la Tigi , Bed Head pt. volum , e intr-o sticla mov , in forma de clepsidra. Am vazut ca la coafor unde merg eu are asa ceva tipa respectiva si chiar are volum , mi-a spus ca trebuie sa-l intinzi de la vf spre scalp si sa nu-l dau la radacina ca incarca excesiv...cateodata iese volumul , cateodata nu .

Si ca tot vorbim de par , m-am hotarat sa-mi tund breton drept[pk]

Sabina , cred ca te vopsesti atunci cand vezi firele albe , mai des n-are rost.

Incearca-le pe cele cu henna daca ti se potrivesc nuantei parului sau pe cele fara amoniac.

***Fur is for petting**

http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)

http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/

http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Daca folosesti placa, cel mai important e sa dai inainte cu ceva pentru protectia parului ... in afara de balsam, masca...

Eu eram tunsa gen victoria beckham, in anii trecuti... bob asimetric... iar parul meu natural este ondulat [:D]

Trebuia intai sa-l usuc cu peria si feonul, apoi sa-l intind cu placa...

Initial am folosit gama loreal profesional ... pana sa ma lumineze coafeza si mi-am luat de la kalos... la fel de bune... dar la 1/4 din pret [:D] Parul e sanatos, lucios, nu e despicat la vf., nu s-a ars... In plus e vopsit, nu doar caldura de la feon si placa, la 4-5 zile [:D] Cel putin eu ma impac bine cu produsele lor...

Acum m-am tuns mai scurt... si trebuie intinsa doar partea din fata, la spate il "ciufulesc" cu putina spuma si difuzorul de la feon...

la capitolul fixativ si spuma... n-am nici o idee... fixativ nu folosesc... spuma inca n-am gasit nimic sa-mi placa, dar nici n-am cautat inca prea mult [:D]

As vrea sa incerc produse din gama Toni & Guy si / sau Kerastase

Despre vopsit parul... si eu am destule fire albe... il vopsesc deobicei la 2 luni.... trebuie vopsit cand incep sa cresca firele de par si se vad la radacina... nu mi s-a intamplat sa se ia vopseaua de pe firele albe... doar ca se vad urat cele de radacina [bang] Depinde si cat de repede iti creste parul...

Eliana cu Elena (23/10/04),id="red"> Andrei & Mihai (03/03/07)id="green">id="size1">
id="right">

Ce inseamna "placa"?

Si eu am multe fire albe si ma vopsesc de un an dar cu culoarea mea naturala .Insa sunt foarte dezamagita de vopsele in general pentru ca nu tin mult.Adica trebuie cam la fiecare doua luni sa ma vopsesc iar.O fi parul meu prea subtire si nu tine.Nu stiu dar eu ma asteptam cam o data pe an sa mai am si grija asta sau macar la 10 luni .

Eu pentru vopsit folosesc GARNIER Cristal Color si pentru spalat pe cap: "Schwarzkopf Professional Hair Care GLISS -color protect" sampon si acelasi lucru balsam. De ele sunt multumita in general.Mai am un spray cu spuma alba pe care mi-l pun cand este parul aproape uscat pe el si il protejeaza de tocirea de la varfuri si nu mai "zboara" insa acum vad ca mi l-a sustras fiica-mea cea mare cand a plecat in vacanta la bunici asa ca nu mai e in baie sa vad ce scrie pe el.Abia dupa sarbatori va veni acasa cu el.Este recomandat de coafeza bineinteles si nici macar nu am avut vreodata curiozitatea sa citesc cum se numeste.[:)]

Xio, spuma se foloseste de obicei pe parul umed, pt volum, sau la ondulat pt o sustinre mai buna a buclelor, sar trebuie sa folosesti si protectie, un ser ceva, eu am ceva de la Botanics

fixativul il pui la fina dupa ce tiai terminat coafura, un ultim touch

eu una asa fac, dar rar, e destul praf pe aici sa mai pun spuma si fixativ, chiar il omor de tot

Ioanadara, esti dragutza cu vopsitul o data pe an, sau 10 luni, ce as vrea sa fie posibil, teoretic este dar practica ne omoara caci parul creste si se vad radacinile... si uneori sunt chiar urate, eu uneori, in special vara ma vopsesc lunar, e si un moft, caci vreau par negru-negru, si de la sooare si spalat zilnic se duce vopseaua mai repede...culoarea naturala fiind saten inchis fara par alb

---------------------------------------------

"Someone's pleasure is another's pain!"

Alergic at stupidity.

"There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."
id="right">id="red">

Citat:
citat din mesajul lui elyanne
Daca folosesti placa, cel mai important e sa dai inainte cu ceva pentru protectia parului ... in afara de balsam, masca... Eu eram tunsa gen victoria beckham, in anii trecuti... bob asimetric... iar parul meu natural este ondulat [:D]Trebuia intai sa-l usuc cu peria si feonul, apoi sa-l intind cu placa... Initial am folosit gama loreal profesional ... pana sa ma lumineze coafeza si mi-am luat de la kalos... la fel de bune... dar la 1/4 din pret [:D] Parul e sanatos, lucios, nu e despicat la vf., nu s-a ars... In plus e vopsit, nu doar caldura de la feon si placa, la 4-5 zile [:D] Cel putin eu ma impac bine cu produsele lor...Acum m-am tuns mai scurt... si trebuie intinsa doar partea din fata, la spate il "ciufulesc" cu putina spuma si difuzorul de la feon... la capitolul fixativ si spuma... n-am nici o idee... fixativ nu folosesc... spuma inca n-am gasit nimic sa-mi placa, dar nici n-am cautat inca prea mult [:D]As vrea sa incerc produse din gama Toni & Guy si / sau Kerastase Despre vopsit parul... si eu am destule fire albe... il vopsesc deobicei la 2 luni.... trebuie vopsit cand incep sa cresca firele de par si se vad la radacina... nu mi s-a intamplat sa se ia vopseaua de pe firele albe... doar ca se vad urat cele de radacina [bang] Depinde si cat de repede iti creste parul...
Eliana cu Elena (23/10/04),id="red"> Andrei & Mihai (03/03/07)id="green">id="size1">
id="right">
align="right" id="quote2">Eliana, la fel si eu sunt tunsa, un bob mai lungut si parul meu tot ondulat este(spre cret[:D]). Sunt ff curioasa cu e tunsoarea ta cea noua, , mai scurt si ciufulit la spate...Mmmmm...cred ca mi-ar placea tare mult si mie si as mai scapa si de intinsul asta... te roooog, poti pune o poza?/[:)]

As vrea eu sa ma pot vopsi odata pe an [:D] ... si eu ma vopsesc tot aproape de culoarea mea naturala, saten inchis... deci nu diferenta de nunata e problema... ci firele albe de la radacina [bang] ... asa ca la 2 luni, 3 maxim... trebuie vopsit din nou...

habar n-am cu ce ma vopseste coafeza.... n-am intrebat [:D] ... ca n-am de gand sa ma apuc acasa... dar tine pe firele albe. nu se duce la spalat... si nici nu mi-a ars parul...

Intr-un timp imi facusem suvite blonde, si ma vopseam ceva mai rar, n use mai cunosteau asa de repede firele albe... dar la un mom. dat eram prea blonda, de la atatea suvite... Asa ca am renuntat...

Nu folosesc ceva specia lpentru par vopsit... sampon pentru par matasos (acum am syoss), ca am o problema cu asta [:D] ... iar masca am de la kalos cu placenta... Pentru ptotectia parului impotriva caldurii (feon, placa) am un ser de par si un balsam care n use clateste, tot de la kalos. Ma dau cu ele cand e parul inca umed, uneori ma dau cu amandoua, alte dati alternez... le las putin sa stea pe par... unde vreau sa aiba volum, la spate, dau cu spuma, apoi il usuc, il intind... si la final, dau cu f. putina ceara de par, doar pe varfuri, adica 1 cm de la vf. spre radacina... nu mai mult, ca altfel se ingrasa imediat....

aandreeaid="red"> n-am poze cu noua tunsoare [:D] ...

Uite aici poza cu tunsoarea, insa la mine are mai mult volum orice i-as face: http://www.zimbio.com/pictures/PXNPNGkR18H/Victoria+Beckham+Reveals+New+Emporio+Armani/1Z1o5QaLcyt

Ca sa stea asa, eu trebuie sa-l intind in fata, intai cu peria si pe urma cu placa ... iar la spate il ciufulesc mai mult decat e in tunsoarea de mai sus, pun putina spuma, apoi ma aplec in fata si bag difuzorul... ca sa se usuce cu varfurile intoarse in sus... daca vreau sa fie si mai intoarse, le mai ajustez un putin cu placa [:D]

id="right">

Xio daca zici ca abia acum dai in produsele astea, eu zic sa o iei si usurel ca ce e mult strica.

Nu am inteles cum decurge operatiunea de aranjare a parului in cazul tau. Spalat, balsam, clatit ...spume uleiuri etc si placa si la urma fixativ? De fiecare data ai nevoie de placa? pe tot parul ori doar bretonul?

oricum uleiul nu se pune inainte de folosirea feonului fierbinte ori placii, nu mai zic, ca e ca la cartofii prajiti:), ulei fierbinte adica.

pt intins parul mai degraba feonul si o perie rotunda f buna ca nu tre sa iasa intotdeauna drept lins ca la italience, e frumos si prinde volum mai degraba din perie.

plus ca placa ia din volum, daca il mai umpli si de uleiuri si alte produse poti sa-l speli dupa citeva ore.

nu mai stiu ce produse sunt prin magazinele romanesti si mai ales unde-s facute, oricum eu as evita de ex sampoanele care arata ca o crema sidefata pline cu nush ce prostii scrie pe reclama.

ma indrept intotdeauna spre sampoane mai clare, mai limpezi de vezi prin sticla ca sa zic asa, si tre sa aiba in compozitie uleiuri din x y z ce o fi pt par cret/ondulat si uscat, parul meu e ondulat, are volum, de la suvitele blonde e uscat asa ca un astfel de sampon e numai bun.

nu iau sampoane in amestec cu balsam.

dupa vopsire folosesc cite o masca si pe urma asa la vreo 4 spalari.

dupa clatire mai folosesc cite in balsam care se lasa pe par, iau intotdeauna ceva mai bunicel, trebuie pus f putin in palma si pe urma masat parul, radacina nu.

pe urma o spuma pt par ondulat si cam atit, imi ajunge si parul arata bine.

pe radacina nu dau de fel nimic inafara de sampon si apa.

fixativul si pe asta mai rarut ori ma rog putin ca si cantitate si neaparat de la 20-30cm si nu in asa fel sa atinga radacina ci pe plete. cu parul in jos de ai nevoie de volum si vrei ceva mai wilde asa pt disco si daca e intins in pozitie normala ca e mai bine.

pt parul meu am gasit niste sampoane care se potrivesc de la salonul unde imi fac parul, il mai cumintesc nitel, ca parul meu sta in toate directiile cind e ondulat, tot ondulat. Intins cu placa cind aveam breton cam asa si intins din feon si perie cam asa nu se vede bine in poza asta, dar mi-e lene sa caut alta, oricum categoric are un volum mai sanatos, sta aranjat mai atragator, uita-te si tu la divele blonde de pe la holywood se vede imediat aranjatul din perie si nu cu placa. se vede cit de mult nu-mi place placa asta[:D]. ma ia cu frisoane pe spate cind imi amintesc cum ma facea o coafeza in ro care dupa ce-mi umplea parul cu spume si uleiuri baga placa asta, mama cum sfiria si iesea abur, fum naiba stie [alcool] si-mi statea parul dupa aia ca o matura dreapta fixata bine si cu fixativ dupa:)).

Ok sunt si care se pricep dar pe mine una cind o coafeza chiar si aici, da sa foloseasca placa imi e clar ca de fapt ori ii lene de muncit la perie ori o intimideaza parul meu des si rebel. si nici nu mai calc pe acolo, e clar! am acum o coafeza munceste cu vreo 5 perii in parul meu sa stea aranjat asa ca la o lady[olala] si drept da' nici prea drept, si cret da' nici prea cret, adica exact asa cum sunt noi femeile nici asa nici prea asa:)) sa zicem cam cum eram facuta aici e poza din albumul meu de dieta cind inca eram dolofana asa ca va rog tre sa va uitati doar la par, bitte[:D]. dar merge drept si din perie cu o coafeza buna si un ser dupa, nu ulei, neaparat ser pt par intins. arata senzational!

asa ca sampon ori ma rog produse pt intretinerea parului "bune" is diferite de la femeie la femeie. fiecare cu ce-i trebuie si dupa cum prefera sa aiba parul.

sabina te-ai vopsit?? neaparat sa te vad! tu ce foloseai pt par pina acum si cam de ce ai avea nevoie de acum incolo? pt intretinere? pt aranjat?

se vede ca-s in chef de butonat daca tot nu prea e de citit pe forum acum, vremea e aiurea, forumul e aproape gol toata lumea la mincat si la cinstit[:D] toti petrec si numai io bintui pe aici ca tre sa nasc si nu mai vine ziua cea mare odata de cred ca o sa ramin gravida pe viata, nu alta[alcool] asa ma simt! nu mai am chef nici de citit, nici de dvd-uri, nici de plimbat, nici de nimic, doar sa nasc[bibe] asa ca XIO numai bun un subiect din asta sa mai uit de toate.

Vikinga [gravi] pe ultima suta de metri, cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burtica

AMR 5zile[majoreta]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...