Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pareri despre scoala 128, va rog !

Recommended Posts

Nu am reusit sa aflu nimic despre aceasta scoala.

Mamicile, care isi au copiii la aceasta scoala, imi pot impartasi parerile lor despre aceasta, despre profesori si invatatori, despre after school ?

Multumesc.

[flo]

allinta

A fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.

Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS">

Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc pt ajutor. [flo]

Sunt irelevante informatiile, dar, cel putin daca nu se scrie nimic negativ, pot spera ca e bine.

allinta

A fi fericit id="red">nu inseamna id="green">ca totulid="orange"> este perfectid="pink">.

Inseamnaid="red"> ca te-ai hotarat id="purple"> sa privestiid="pink"> dincoloid="green"> de imperfectiuniid="orange">.id="Comic Sans MS">

Buna,

Nu am informatii deosebite, nefiind la acea scoala, iti spun si eu ce mi s-a spus.

Noi stam relativ aproape de 128, dar cand am inscris copilul la scoala toata lumea ne-a zis sa nu-l inscriem acolo pentru ca ar fi multi tigani in scoala, avand in vedere toate casele din spatele blocurilor. Nu stiu daca e adevarat, la momentul respectiv nu aveam cum sa verific, inscrierea am facut-o prin terti si am sfarsit la 146. Acum, imi pare rau ca nu am insistat mai mult sa aflu mai multe detalii, scoala 146 nefiind nici pe departe atat de grozava cum se aude.

• 8 months later...
Citat:
citat din mesajul lui Cricor
... scoala 146 nefiind nici pe departe atat de grozava cum se aude.
align="right" id="quote2">Poti da, te rog, si niste detalii? Iar despre after, stii ceva, te rog?Scoala 128... Eu am mers de la inceput pe ideea "aici trebuie sa-mi inscriu copila ca asta mi se potriveste, mie, cel mai mult" si, sincer, nu regret ca am inscris-o aici. Tiganii din jur... Stii ceva? De multe ori, noi, "albii" suntem "mai tigani" decat ei, la caracter. Asa ca...Multam frumos de raspuns.

• 4 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...