Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sa renuntam la fumat cat mai repede..01.01.2010

Recommended Posts

Buna din nou fetelor #351;i Sarbatori fericite va urez[pegeam]

Deschid acest subiect nou pentru ca vreau sa va provoc pe voi, toate cele care fumati.Hai sa ne lasam fetelor dragi, sa renuntam la acest viciu.M-am ingrozit in seara asta urmarind o emisiune despre cancer[:I]#350;i m-am gandit in felul urmator: oare sanatatea noastra valoreaza atat de putin?In emisiunea de care va vorbeam, a fost prezentat un interviu cu o femeie care avea cancer la san #351;i care povestea starea prin care a trecut cand a aflat. Spunea ca ii venea sa sparga tor #351;i ca sanatatea este cel mai de pret lucru.#350;tiu, lucrul acesta il #351;tim cu totii doar ca #351;tim doar sa-l spunem. Nici un fumator nu poate spune ca este con#351;tient de faptul ca sanatatea este cel mai de pret lucru[:I]Doamne, #351;i cand te gande#351;ti ca mai dam #351;i 10 lei pe un pachet de tihgari, ceea ce inseamna pe luna minim 300 de lei, ceea ce inseamna o pereche de pantofi frumo#351;i, un sacou, o pereche de cercei, et, etc, etc, etc.Cate nu ne-am putea lua de ace#351;ti bani....#351;i asta fara sa mai punem la socoteala faptul ca de la 1 ianuarie tigarile se vor scumpi iar #351;i, a#351;a cum s-a intamplat anul acesta, probabil se var scumpi la fiecare 2 luni.La toate acestea se mai adauga o problema foarte importanta: tenul nostru.

Acestea fiind doar o parte din motivatiile pe care le-am putea invoca atunci cand luam o hotarare de a ne lasa de fumat, va provoc sa renuntam la acest viciu de la 1 IANUARIE 2010.Zic eu ca inceputul unul nou an este un prilej bun pentru o astfel de provocare. #350;i faptul ca pana pe 4 nu se lucreaza este un motiv in plus, pentru ca cele mai critice sunt primele 3 zile.Doamne, nu #351;tiu cum sa-mi scot din cap tigarile. Nu este dorinta de a fuma cat prezenta acestui viciu in capul #351;i in mintea noastra.Voi #351;titi ca am mai incercat odata, nu am fumat 1 luna, dupa care m-am reapucat[bang]

Fetelor fumatoare, haideti sa renuntam la fumat. Haideti sa o facem impreuna.

Fetelor nefumatoare, ajutati-ne. Eu una am nevoie de ajutor. Ajutati-ma sa renunt.

Vreau sa renunt dintr-o data. Nu merge sa le rare#351;ti, sa incerci sa fumezi mai putin.NU NU NU NU

Ce spuneti? Mi se alatura cineva?Haideti sa ne dam mana #351;i sa renuntam la fumat de la 1 ianuarie.

Va urez numai bine #351;i a#351;tept raspunsurile voastre.

SARBATOR#304; FER#304;C#304;TE!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna Melany!Multumesc din suflet pentru ca vrei sa te alaturi #351;i tu. Bineanteles ca pentru tine va fi mult mai u#351;or. Eu fumez peste un pachet pe zi. Uite in dimineata asta cand m-am trezit deja au #351;i inceput sa-mi apara in minte argumente pro fumat[bang]ca ma voi ingra#351;a, ca imi va fi greu sa stau langa prietenii care fumeaza. Doamne, de ce oare este atat de greu #351;i tinem atat de mult la ceva care ne face atat de mult rau?M-am uitat dimineata in oglinda #351;i am vazut un ten tuciuriu de la atata fumat[bang]

Fetelor, haideti sa renuntam, poate daca vom fi mai multe va fi mai u#351;or. Am nevoie de ajutor[q]

va pup si va sustin, suntem in aceeasi barca, eu m-am lasat, m-am reapucat, din nou m-am lasat..etc etc....sunt experta in materie de senzatii tari, sevraje, si altele.

deci sustin "never again" din 1 ian 2010.

un grup de suport nu strica, mai ales ca si pe mine ma mai "mananca" [drac] din cind in cand....

e o mare porcarie, e foarte greu, cel putin pentru mine a fost, dar se poate [flo]

O U T S T A N D I N G Sid="size1"> & P I D U Kid="size1">

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."id="red">
id="size1">

Eu m-am lasat de pe 11 decembrie cand am racit crunt si cum nu puteam nici macar simti fum de tigara am zis ca-i ocazia buna de a renunta, deci acu pe 1 vor fi 3 saptamani. Ma simti ok, fara stari nasoale, ma apuca cateodata pofta dar incerc sa-mi alung gandu. Sotu s-a lasat de pe 1 ianuarie 2009, copilu ma vedea ca fumam si mi-a zis intr-o zi "mami nu poti si tu sa lasi tigarile? vezi ca tata nu mai fumeaza ..."

imi place sa fumez, as vrea sa pot aprinde una la cafeaua de dimineata dar sa ma limitez la atat, stiu ca nu pot asa ca strang tare din dinti si ma rog sa fiu tare.

succes!

Silvana si Paul

Povestea unui Licurici

Poze cu noi

blog DC, Timisoara impreuna

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

buna fetelor si eu vreau sa ma las de tigari, dar parca [q]la gandul ca dimineata cu o cafea ce buna era[bang] dar nu am ce sa fac in primul rand sanatatea mea a sotului meu pt ca si el fumeaza si am descoperit ca are hepatita b[bang] asta e viata si nu in ultimul rand bani care oricum sunt putini mai dam 200 lei pe zi pe tigari gata sper sa imi ajute D-zeu si sa le pot lasasi sa am destula ambitie ca asta e pe primul loc va dores multa ,multa vointa pa va pup[flo].

Buna fetelor!

Si eu am fumat,m-am apucat dintr-un motiv tampit (ca multi altii) si m-am trezit total dependenta, eu care credeam ca nimic nu ma poate face dependenta...

Am fumat timp de 1an jumate, poate nu pare mult, dar eram prinsa rau...Ajunsesem sa fac excese,sa ma simt rau si vinovata, solutia a venit de la un amic.Bineinteles ca nu l-am crezut initial, parea mult prea usor ca sa se rezolve asa repede, avand in vedere cate incercari esuate am avut si cate tactici folosisem, dar intr-un final mi-am spus ca merita incercat si iata...de 5 luni m-am lasat complet de fumat [invazie] e o senzatie minunata sa nu mai simti nevoia aceea acerba de autodistrugere prin fumat.

Si acum,sa nu va mai tin in suspans si sa va spus secretul, nu neg ca paote unele dintre voi deja au auzit de cartea "In sfarsit nefumator" a lui Allen Carr, dar sunt sigura ca niciuna care a postat aici nu a citit-o inca INTEGRAL.Pentru ca altfel,ati fi fost cu siguranta nefumatoare deja.

Uitati linkul: http://www.scribd.com/doc/49762/Allen-Carr-carte-antifumat , cartea o puteti citi gratuit,online.

Va rog luati-va timpul sa o cititi integral, nu abandonati, eficienta este data de citirea integrala!!!

Nu dispretuiti inainte sa cititi. E mult prea usor si merita incercat, veti evita toata corvoada tehnicilor ineficiente, gen nicorette & co.

Astept efectele si raspunsurile voastre :D

V-as ura mult succes, dar nu e nevoie, carte si cititul ei e tot ce trebuie sa faceti. [:D]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...