Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna ! Am o problema cu cel mic:i s-au umflat ochisorii,am observat asta dupa ce am venit de afara.Si pielea din jurul ochiului este rosie,caci numai unul este umflat mai tare . Medicul pediatru a spus ca e o reactie alergica posibil la polenul copacilor si a spus ca tratamentul este aerius si nu este nevoie de alt consult.Trebuie sa precizez ca a mai patit asa acum o saptamana si in cateva zile i-a trecut fara nici un tratament(atunci am crezut ca la tras curentul). Intrebarea este daca a mai patit cineva asa si daca da, ce ati facut mai departe:ceva teste alergice sau consult unde? Deja incep sa ma ingrijorez dat fiind ca este a doua oara cand se intampla. Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Ar trebui sa-l vada un alergolog! Si citeste un pic si aici: http://www.s f a t u l medicului.ro/Afectiuni-ale-rinichilor/sindromul-nefrotic_607#Consultul_de_specialitate din pacate cunosc un caz.... o analiza a proteinelor din urina din 24 ore .. nu e asha greu de facut...si macar stai linistita! Sanatate! (evident linkul e fara spatii....) Eu [cafea] si Raducu [8D](22.04.2005)

Nu sunt doctor si vorbesc doar din propria experienta [:D] Si eu sunt alergica. Dar si alergia e de mai multe tipuri: iarba, copaci etc. Se face un test la cabinet medical - incearca la cele cu analize. Testul se face pe manuta unde se pun picaturi diferite de substante si se vede la ce reactioneaza. Mie mi s-a descoperit alergie la polen acum xx ani [:D] Si luam in fiecare vara pastilute si daca alea nu erau in deajuns: picaturi pt ochi si picaturi pt nas Acum vre-o 2 ani mi-am facut iar testul si am aflat ca de fapt sunt alergica la iarba. Acum urmaresc cand e sezonul de alergi. In ultimii ani s-a mai redus si nu am avut nevoie de pastile prea mult. Eu le iau numai cand simt ca am nevoie: ma mananca ochii, imi curge nasul. Dar exclude ca nu sunt alte cauze decat alergie

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...