Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

program educativ fastrack signing-pt pici

Recommended Posts

buna. am citit pe site la un subiect mai vechi despre acest program de educare a celor mici. (http://www.ftk.ro/programe-educationale-fastrackids/program-fastrack-signing). eram curioasa daca si-a dus cineva copilul si la programul pentru pici , adica cel pentru 6 luni-2,5 ani, si daca da cum i s-a parut, ceva detalii despre activitatile pe care le au piticii, daca au reusit sa capteze atentia copilului, pret si orice alta informatie care i se pare importanta. m-ar interesa si pe mine sa imi duc baietelul de 1 an si 2 luni , dar ma intreb daca vor reusi sa ii capteze atentia, pentru ca este foarte energic, nici stare sa stea sa manance nu are si parca nu as vrea sa ma duc si sa plec dupa primele 5 minute... mamica de Rares 21.02.2010
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

m-am programat dar acum astept raspunsul de la ei. oricum vroiam sa aflu si din alte surse cum s-au comportat picii. la grupele mai mari vad ca au fost destul de multi copii inscrisi si parinti multumiti, dar la grupa de pici nu am citit nicio opinie si deaia eram curioasa ce si cum. mamica de Rares 21.02.2010

Citat:
citat din mesajul lui AlinaEmi
Irina, multumim de subiect ca nici nu stiam ca exista asa ceva. L-am inscris si eu pe al meu (1 an si 5 luni) la o lectie demo in Militari dar tare ma indoiesc de succes. Sunt fff curioasa ce o sa iasa !!!!
si eu sunt la fel de curioasa...sunt curioasa dc s-a format vreo grupa de pici sau inca nu. oricum am inteles ca pana dupa paste sunt in vacanta... mamica de Rares 21.02.2010

• 3 months later...
am fost eu cu fetita anul trecut la acest modul. Fetita avea atunci un an si 11 luni. Nu vorbea (spunea doar vreo 20 de cuvinte). Vreau sa va zic ca daca m-as fi tinut de treaba (adica as fi repetat acasa cu ea mai mult, dar cd era la a doau sedinta am nascut, asa ca timp=0) chiar ar fi avut succes. Mergeam o data pe saptamana, erau vreo 7 copilasi. tipa cu care am facut chiar reusea sa le capteze atentia si era distractiv. Recunosc ca era si un mod de a mai socializa si eu [:D] Desi nu ne-am tinut de treaba, ea a prins semnele si ma uimea cd la ceva timp dupa ce se terminase modulul, ea inca stia semnul pt 'sa facem curat', 'papam'. noi nu am continuat pt ca am dat-o la gradinita. ========== Corina Mami de[zana] Arianna Maria (18.11.2008) si [bebic] Patrick Stefan (16.10.2010) [url="http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005"]POZE [/url]

Buna fetelor, In primul rand, mare treaba cu forumul asta ca am aflat si eu de existenta acestor cursuri. :). Am luat si eu legatura cu un astfel de centru in Timisoara, dar aici nu au pentru moment module pentru copii de 6-1.5 ani :(. Oricum in 2 saptamani merg la Bucuresti si acolo am inteles ca au grupe si il pot inscrie si eu pe al meu. ch_dana, legat de pret - ca sa iti faci o idee, un curs pentru varsta (6luni - 1.5 ani) costa in Timisoara 500. E format din 10 ore (1 ora pe saptamana). Tipul care m-a contactat mi-a spus ca s-ar putea sa difere pretul in Bucuresti. Asta ca sa iti poti face o idee de costuri oricum. Mama lui [auto] Joshua-Luca din 6.04.2010

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...