roxy Publicat Decembrie 29, 2009 Raport Distribuie Publicat Decembrie 29, 2009 am primit si eu de la mosu un telefon mobil si culmea stupiditatii stau si ma uit la el ca nu-i pot cu nici un chip (fara ranga fireste) sa-i scot capacul de la spate pentru ai monta SIM-ul si bateria.Pare foarte usor cand citesti in carte dar nu vrea si pace oricat as apasa si oriunde.Aveti cumva acest tip de telefon si am vreo sansa singura sa-i dau de cap , ca daca ma duc la service numai pentru atata lucru, macar sa mai incerc acasa tot ce se poate.Merci. roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxy Publicat Ianuarie 13, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 13, 2010 vad ca nimeni nu a stiut sa-mi spuna ce sa fac, asa ca am mers la un service de telefonie si mi l-au deschis aia, parea simplu, dar eu nu reusesc , am mai incercat si acasa dar m-am lasat pagubasa dect sa stric telefonul, i-au pus la service bateria si sim-ul si acum cica am telefon, dar partea naspa [:D]e ca am uitat sa copii numerele de telefon de pe sim inainte de a il pune in telefon si acum am ramas fara lista cu telefoane, asa ca trebuie sa o refac de la cunoscuti ca sa merg sa desfac iar telefonu e cam peste mana. Dar asta e...se poate inchide subiectul daca nu mai ma poate nimeni invata un truc cum sa fac sa-l deschid mai usor... roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.