Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

telefon mobil Samsung GT - S5230

Recommended Posts

am primit si eu de la mosu un telefon mobil si culmea stupiditatii stau si ma uit la el ca nu-i pot cu nici un chip (fara ranga fireste) sa-i scot capacul de la spate pentru ai monta SIM-ul si bateria.Pare foarte usor cand citesti in carte dar nu vrea si pace oricat as apasa si oriunde.Aveti cumva acest tip de telefon si am vreo sansa singura sa-i dau de cap , ca daca ma duc la service numai pentru atata lucru, macar sa mai incerc acasa tot ce se poate.Merci. roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i]
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

vad ca nimeni nu a stiut sa-mi spuna ce sa fac, asa ca am mers la un service de telefonie si mi l-au deschis aia, parea simplu, dar eu nu reusesc , am mai incercat si acasa dar m-am lasat pagubasa dect sa stric telefonul, i-au pus la service bateria si sim-ul si acum cica am telefon, dar partea naspa [:D]e ca am uitat sa copii numerele de telefon de pe sim inainte de a il pune in telefon si acum am ramas fara lista cu telefoane, asa ca trebuie sa o refac de la cunoscuti ca sa merg sa desfac iar telefonu e cam peste mana. Dar asta e...se poate inchide subiectul daca nu mai ma poate nimeni invata un truc cum sa fac sa-l deschid mai usor... roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i]
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...