Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

INSEMINARE 58

Recommended Posts

BINE ATI VENIT LA UN NOU CAPITOL!id="blue">id="Georgia">

INSEMINARE:
id="red">

Capitolul 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57

LINKURI UTILE :

Calculator ovulatie

Valori Beta HCG

Ovulation Induction

Ce se intampla in organism in timpul tratamentul de stimulare

id="orange">
id="Georgia">

Cum se deschide capitol nou

1. Te loghezi cu userul comun Inseminare. Parola o trimit la cerere pe PM.

2. Mergi la „Asteptand un ingeras in viata noastra !”, intri pe subiectul nostru, la prima pagina si dai „Editeaza subiect”.

3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la „Asteptand un ingeras in viata noastra !”, unde dai „Subiect nou”.

4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari:

- scrii la subiect „INSEMINARE” (nr.capitolului)

- treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la „Mod format” pui pe „Interactiv”, mergi la butonul „Intrudu Hyperlink”, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok.

Si gata!!! Capitolul nou este facut... Aaaa, si te duci pe ultima pagina a capitolului vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou... Aceeasi formula de mai sus.

Recomandare: inainte de a crea capitolul nou sau de a face modificari in lista initiala, nu uita sa vizualizezi modificarile facute ca sa te asiguri ca nu s-a stricat ceva sau ca lucrurile arata asa cum ti le doresti. Daca nu este bine, reseteaza si incearca din nou.

Bafta! Instructiunile sunt mult mai complicate decat este de fapt sa schimbi capitolul.

id="left">id="Georgia">id="purple">

Medici care fac IA:

BUCURESTI

Dr. Niculescu – Giulesti+cabinet privat (Nord Medica)

Prof. dr. Bogdan Marinescu – Giulesti+cabinet privat

Dr. Diana Cocei – Giulesti+cabinet privat + Nord Medica

Dr. Cezara Bucur - Giulesti + Dacia Medical Center

Dr. Anca Moisa – Giulesti+cabinet privat

Dr. Mirela Ranga - Giulesti

Dr. Matei + Mihalache – policlinica CFR2

Dr. Miciner – Sabyc + CFR2

Dr. Denisa Protopopescu - MEDSANA + CAB. PARTICULAR

Dr. Virgiliu Ancar – MEDSANA

Dr. Anca Gherasie - Med New Life + spitalul CFR2

Dr. Laura Dracea - Giulesti + cabinet particular Gynera

Dr. Tutunaru + Matei - noua clinica/cabinet

CLUJ

Dr. Alin Butnaru - spital

- pregnyl - 75ron

- foliculometrie - 40ron fiecare (clinica GYNIA)

- IA - 100eur

Debrecen(Ungaria), clinica Nagyerdei

-d-na dr Jenei Katalin - tel:0036204617104,insa sunati dupa ora 16.00

Preturile ar fi :

-550 ron inseminarea intrauterina(e inclusa si prepararea spermei)

-75 ron consult+echo endovaginala

-1500 ron laparoscopia

OMINI Clinic, IASI- prof dr Onofriescu, dr Bors

- date de contact: 0232/216260, www.ominiclinic.ro,

- analize (anticorpi de tot felul, hormonale):1500lei

- eco 100 l

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

La multi ani fete frumoase, si cu siguranta anul nou ce incepe in curand, o sa va aduca tot ce va doriti, plus o minune cu pampersi.

Imi pare rau ca nu am mai scris, insa azi dimineata am recuperat (am fost 3 saptamani intre casa-serviciu-spital mama; Doamne Ajuta acum e mai bine dupa operatie).

Felicitari proaspetelor mamici, Dankutza, ai o minunatie de fetitza :)

va imbratisez si fie ca noul capitol sa se lase cu multe gravidutze.

[gravi] 11+ Doamne Ajuta ![ruga]

Am facut inseminare pe 14 si 15 decembrie. Ieri beta HCG mi-a iesit 0.127 Doctorul a zis sa intrerup Urogestanul. Din cate stiu din cauza Utrogestanului mai intarzie, dar abia daca au venit cateva picaturi si nu da nici un semn ca ar vrea sa vina cum trebuie.Aveti idee cam in cat timp ar trebui sa-mi vina CM, de la intreruperea Utrogestanului? Nu stiu ce sa mai cred. Voi ce parere aveti?

[font=Tahoma]Buna fetelor

Am citit ce ati scris pana acum insa abia azi m-am hotarat s ava scriu. M-am pregatit cu tratamentul cumparat pentru prima inseminare; acum inca astept menstruatia care a itarziat 2 zile..tocmai cand abia astept sa vina. In ianuarie voi face deci prima inseminare. Avem problema asta din cauza sotului care a fost diagnosticat cu astenoteratozoospermie moderata...dar a zis doctorul ca nu suntem candidati de FIV pentru ca numarul este bun si putem incerca inseminari

Va doresc sa vi se indeplineasca visele si sa speram ca 2010 va veni cu un bebe mult dorit[/font=Tahoma]id="blue">

LA MULTI ANI!!

Ema C

Citat:
citat din mesajul lui elenus26
Am facut inseminare pe 14 si 15 decembrie. Ieri beta HCG mi-a iesit 0.127 Doctorul a zis sa intrerup Urogestanul. Din cate stiu din cauza Utrogestanului mai intarzie, dar abia daca au venit cateva picaturi si nu da nici un semn ca ar vrea sa vina cum trebuie.Aveti idee cam in cat timp ar trebui sa-mi vina CM, de la intreruperea Utrogestanului? Nu stiu ce sa mai cred. Voi ce parere aveti?
align="right" id="quote2">elenus mie imi vine cm de obicei a patra zi de la intreruperea utrogestanului...din pacate. Iti urez succes in continuare.[flo]

Citat:
citat din mesajul lui luminita42
Citat:
citat din mesajul lui elenus26
align="right" id="quote2">elenus mie imi vine cm de obicei a patra zi de la intreruperea utrogestanului...din pacate. Iti urez succes in continuare.[flo]
align="right" id="quote2">Multumesc mult Lumi!M-am mai linistit un pic, dar toate simtomele astea ciudate... crampe, balonare... Uff... acum cateva zile ma rugam sa nu mai vina si acum ma rog sa-mi vina odata si sa pot sa o iau de la capat.Somn usor![pup]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...