leea_cv Publicat Aprilie 20, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 20, 2011 Asta a depistat doctorul la morfofetala in a 22 sapt de sarcina. Mi-a zis ca daca e baiat -(nu a putut stabili asta pt ca isi tinea popoul paravan, dar alt dr imi zisese ca e fecior) - poate fi tranzitorie chestiunea.Mi-a zis sa nu imi fac griji dar problema trebuie tinuta sub observatie. V-ati confruntat cu asa ceva? Ati auzit de cazuri asemanatoare? Mi-ar prinde bine cateva opinii. Multumesc! ========================================================================= Leea si Tudor David (19.12.2005) iubire…in imagini ............................................................................ Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor. Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.