Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mucegai...

Oaspete bb_yasmi

Recommended Posts

Oaspete bb_yasmi
cum scap de mucegaiul din dulap???!!![q][bang] presupun ca e mucegai, arata ca un praf alb pe haine, intr-un strat subtire....[bang][alcool] __________________________________________________ happy mom & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Usuci haine in camera aia? Eu asa ma patit acum un an [bang] ... de atunci nu mai pun uscatorul cu haine decat in bucatarie... Atunci am sters interiorul dulapului cu apa in care am pus putin domestos... iar hainele le-am spalat... si daca n-a mai fost umezeala in camera, nici nu s-a mai format mucegai.
Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

stai asa, ca nu-i simplu deloc... ce fel de dulap este ? unde este amplasat ? este in imediata vecinatate a unui perete de exterior ? daca da, o solutie ar fi sa muti dulapul respectiv (dupa ce-l cureti)in alta parte a incaperii astfel incat sa nu mai fie langa peretele rece; daca nu ai unde sa-l muti, incearca macar sa-l mai indepartezi de peretele/peretii reci, curata-l bine (apa cu clor, poti chiar sa pulverizezi astfel incat sa intre bine la imbinari; scoti rafturile si le cureti bine si pe acestea; aerisesti bine dulapul; speli/cureti/lasi la aerisit toate hainele; pe urma ai grija sa verifici periodic daca s-a mai format mucegai si neaparat zilnic sa aerisesti camera cu usile de la dulap larg deschise); pentru eliminarea umezelii din dulap mai poti folosi dispozitivul de la Ceresit ptr absorbirea umiditatii. dar am o intrebare : in camera cu dulapul sau in casa ai facut de curand ceva lucrari de renovare/zugravire/montaj termopane/gaurit pereti ? pentru ca praful acela fin alb ar putea fi de la operatiunile de amenajare interioara... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) Printesa mea este in concursul Pampers, aici http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043 Multumim pentru orice vot primit ! "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Oaspete bb_yasmi
va multumesc frumos. deci, da, usuc haine in dormitor, dar pe calorifer. da, dulapul e in apropierea peretelui exterior, dar nu e direct pe el. nu am facut recent renovari. ceea ce e ciudat e ca nu e nicaieri in dulap urme de mucegai, pe peretele dulapului ma refer. __________________________________________________ happy mom & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*]

Mucegaiul e cosmarul meu cel mai urat si se pare ca nu pot scapa de el. Am avut si in fostul apartament de am spalat cu clor de mi-au iesit ochii si acum am vazut ca a aparut in spatele unui dulap de [q]. Si e constructie nou, cica e bine izolat... Problema e ca dulapul din fata peretului e imens, nici nu am unde sa-l mut, doar sa-l dau putin la o parte si sa spal iar cu clor. E perete exterior si e si pe colt. Uf, cred ca n-am sa scap mucegai indiferent ce as face. Oricat as spala eu, apare dupa aceea din nou ...Iar solutiile pentru mucegai sunt apa de ploaie.

La noi 1/3 din dulapul f mare din hol e spre perete exterior. Si intr-o primavara mi-a venit sa plang ca toate hainele mele subtiri erau mucegaite! S-a luat la spalat. Acum cand plec de-acasa las usile deschise la dulap si se mai incalzeste in interior si vad ca n-a mai aparut. Nu poti usca rufele in alta parte, umezeala o sa amplifice mucegaiul. cristiama

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...