Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

help! frigider zgaraiat etc

meb

Recommended Posts

M-a impins nu stiu ce sa apelez la un ajutor pentru curatenie [bang] Am ales o menajera cu experianta, recomandata, care ia 100 de lei pe vizita dar face treaba buna si nu fura... doamna nici nu m-a ascultat cand am incercat sa-i spun ce anume vreau sa faca, a zis ca ea are stilul ei de lucru etc. mai in scurt, am lasat-o in casa si am iesit afara cu copiii. in fine, nu mai conteaza, sint foarte suparata pt ca pe langa altele, usor reparabile, a curatat desenele fiului meu de pe frigider, executate cu carioca [pk], A curatat cu ceva, ea stie cu ce, de au ramas gauri in vopseaua de pe usile frigiderului. gauri cam mari, cateva, cam de 4 cm diametru [q] si sint lipicioase. plus ca e totul zgaraiat, fara luciu, a ros cu buretele, of... frigiderul e nou, sint asa de necajita... Stie cineva vreo solutie sa-i redau luciul, sa acopar aceste gauri si zgarieturi? [q] meb
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

acu' e prea tarziu sa-ti mai spun ca nici nu trebuia s-o lasi sa se apuce de treaba, daca ea n-a avut bunavointa sa asculte ce doresti sa faca... in fine. ideea este ca teoretic frigiderul se poate vopsi, dar asta inseamna printre altele demontarea garniturilor, rafturilor, etc si acoperirea elementelor care nu se pot demonta, pentru a nu fi vopsite. gaurile cred ca pot fi acoperite cu chit auto, pana la urma e vorba despre o tabla vopsita, la fel ca la masini. dar tot trebuie sa dai cu vopsea peste chit. iar luciul cred ca il mai poti drege cu ceara pentru masina (polish). daca nu-ti surade varianta asta, il poti acoperi cu autocolant. eu, daca as fi in locul tau, as chema-o urgent pe madam si i-as cere explicatii + plata daunelor. sa-ti dea banii pe frigider, i-l dai ei si tu iti cumperi unul nou. cum adica vine asta, freaca pana strica lucrurile altora ? treaba ei ce face la ea in casa, dar la altii sa caste ochii si urechile, daca nu vrea sa caste buzunarele. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

eu am vazut chiar cand era ea aici, dar efectiv am ramas naucita si nu i-am zis nimic. ce sa mai discut, e si greseala mea... si apoi sigur nu mai obtin nimic de la ea, ce sa ma mai injosesc... am fost fraiera chiar de la inceput ca am acceptat o femeie de menaj cu tarif fix si cu stil propriu. nu cred ca ma mai apuc sa vopsesc frigiderul. o sa lustruim cu polish (iti multumesc, Corina, pentru pont) si o sa lipim autocolante de ale copiilor, masinute etc. Care o sa-mi aminteasca ce duamna cu menajera am fost [bang] meb

• 3 weeks later...
uff..si eu am patit ceva de genu..dar nu asa de grav..firgiderul e de inox si tanti l-a frecat cu buretele, cu partea aspra probabil..ea zice ca nu si nu, ca solutia mea e de vina[alcool]..care solutie de la sano- mai scrie pe ea ca e special pt inox. mie nu mi-a trecut prin cap sa ii spun sa nu frece cu ala. eu de fapt nici nu aveam bureti in casa, doar lavete. dar a adus ea. al meu a ramas cu zgarieturi. chiar gauri asa nu are. doamne, da cum o fi reusit? e greu cu tantele astea la curatenie, oricum ai da si ai face. alta a scapat- cred- sau l-a pus..fierul de calcat pe covor..noroc ca nu se vede, doar se simte ca e mai aspru..ioi ioi.. ha ha..vorba ta..duamne cu menajere :) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

citind peripetiile voastre mi-am adus aminte ca acum cativa ani mi-a recomandat sefa mea (!) o tipa pt. curatenie. Jaaale. Am muncit mult dupa ea [bang] Si a avut ideea traznita sa-mi curete covorul nou (luat de vreo 3 luni) cu PUR pentru vase [bang] noroc ca am prins-o la timp Ingrid si Cristi 8 ani

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...