A_Iulia Publicat Aprilie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2011 De unde as putea cumpara bors de miel si friptura de miel preparate? Am incercat in cateva hipermarketuri dar...nu aveau. Poate ati vazut voi pe undeva? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
absoluta Publicat Aprilie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2011 Incearca la firmele de catering, sigur au ce vrei tu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Aprilie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2011 sau incearca la un restaurant cu meniu traditional romanesc. Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Aprilie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2011 www.pomello.ro - meniu - ciorba de miel - la oala... si friptura de miel...vad ca nu au pus-o in meniul de pe site dar merita incercat. am mancat de la ei si mi-a placut mult!! Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_Iulia Publicat Aprilie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2011 Wow, arata super meniul...zici ca au si friptura de miel? Am sa sun oricum pentru ciorba, poate si pentru sarmale...daca nu au friptura. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_Iulia Publicat Aprilie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2011 Am sunat si nu mai primeau comenzi :( Dar am gasit un alt site similar, am comandat acolo, le livreaza maine...gata, am scapat! Multumesc de ajutor [pup] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Aprilie 21, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2011 ooff, da, imi pare rau, nu m-am gandit ca sunt tare ocupati zilele astea. oricum... merita, nu neaparat de Pasti. bine ca ai gasit in alta parte. pofta buna! Roxana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon Publicat Aprilie 22, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 22, 2011 cel mai frumos lucru de sarbatori e pegatirea lor...postul (eventual), ceva schimbat in ambient, cumparaturile, invitatiile, meniul (gandit din timp si pregatit, neaparat, cu elmente traditionale dar si cu ceva nou si surprinzator...), cadourile, etc... adica...te pregatesti o luna si se epuizeaza in doua ore...si totusi merita [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebe Beca Publicat Aprilie 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 23, 2011 Iulia, care este site-ul similar pe care l-ai gasit? Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si [bebic] Tudor Andrei (16.02.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_Iulia Publicat Aprilie 23, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 23, 2011 www.mancareadeacasa.ro Cu incredere! Minunata si friptura, si ciorbita [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.