Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sarcina dupa cezariana

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Teoretic 1 an, dar practic foarte, foarte multe fete de aici pe DC au avut o sarcina mai devreme dupa cezariana si un bb nascut la termen [flo] Sunt sigura ca zilele urmatoare iti vor scrie chiar ele. Pretty, [grup] Iti doresc sa-ti vezi visul implinit foarte repede [flo] Daria & felina fioroasa[zana][url="http://4.bp.blogspot.com/_TFA_yYALrsI/SvnpIYmTTTI/AAAAAAAAAB4/KQmqdH1SKtU/S220-h/IMG_0662_1.jpg"]GIULIA(2004 08 16)[/url] cu [buburuza] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2581961910059491989nGUHDr"]Sela[/url] _____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Distribuie pe alte site-uri

Serus, Pretty. Eu nu stiu inca din experienta cum sa ai imediat sarcina dupa cezariana, dar mie, ca am nascut prin cezariana mi-a spus doctorita ca teoretic ar trebui sa imi programez ca sa nasc peste 2 ani de la nasterea anterioara, deci gravida dupa un an si un pic. Asta pt ca organismul trebuie sa se refaca, uterul trebuie sa isi revina, caci e o cicatrice si trebuie sa fie capabil sa sustina sarcina. Decizia cred ca trebuie, preferabil, sa fie luat impreuna cu medicul, pt ca el iti poate spune cum s-a retras operatia inauntru. Mie, la ultimul control in ianuarie, mi-a spus ca s-a refacut tare bine, dar eu, pt linistea mea, mai astept putintel pt al doilea bebe, care speram sa vina[olala]. Dupa sarbatori poate intra mai multe fete care au trecut si prin a doua sarcina dupa cezariana, sa povesteasca mai multe din experienta. Paste fericit![pup] _____________________________ [mamica][url="http://lb2f.lilypie.com/V2bKp2.png"] printisorului Alessandro[/url] [roker]

Pretty imi pare rau pentru pierderea micutului[q], iti sunt si eu alaturi chiar daca nu am mai avut timp sa-ti scriu [flo] Mie ginecologul mi-a zis ca dupa 6 luni ma pot gandi la o alta sarcina. Asta la prima cezariana. Am ramas insarcinata cand avea fetita 1 an si 2 luni. Am citit cazuri cand si dupa 3-4 luni de la cezariana au ramas insarcinate. Cel mai bine e sa-ti intrebi ginecologul, el va stii sa-ti raspunda mai bine. Eu iti urez ca in curand sa-ti vezi visul implinit [flo] Un Paste Fericit alaturi de familia ta si Dumnezeu sa-l odineasca in pace pe micutul Lucas [flo][flo]
Mami de [buburuza] mica si iubita [zana] 05.05.2009 si de inca o [buburuza] mai mica si iubita [bebic] 25.03.2011 [url="http://lb2f.lilypie.com/4dI8p2.png"]Buburuza mea[/url] ********************* [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154909"]Povestea Printesucai[/url] *********************

Buna! Cea mai buna prietena de-a mea a nascut cu cezariana o fetita prematur in noiembrie 2009, care a trait doar 5 zile. In noiembrie 2010 a nascut tot cu cezariana o alta fetita la termen, totul a fost si este OK. Atata doar ca taietura a fost facuta vertical, si nu arata tare bine. Numai bine!

Dupa cezariana trebuie sa se vindece ceea ce a fost incizat-peretele abdominal si uterul.Nimeni nu poate spune cu certitudine cate kg va avea bebe si cate vei lua in timpul sarcinii,medicii recomanda asteptarea tocmai pt a evita riscurile .Doar pt ca unele mame au avut experiente pozitive desi s-au grabit nu inseamna ca asteptarea e o idee proasta!Medicul tau ce parere are?

Multumesc pentru raspunsuri,eu n-am apucat sa-mi intreb medicul,abia pe 17 mai imi va face histeroscopie si o sa intreb,insa am vrut sa stiu daca se poate astepta mai putin decat zic doctorii,eu nu sunt foarte tanara si nu prea mai am mult timp de asteptat. Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

bendeljulia,si eu am nascut prematur si baietelul meu a trait doar doua luni,dupa cum se vede la semnatura,daca prietena ta a nascut la un an de la cezariana si a fost bine incep si eu sa am sperante,asta daca voi reusi sa raman insarcinata din nou. Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...