Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

stiu ca este deja un alt subiect deschis despre o poveste mai veche.. eu n-as vrea sa postez peste subiectul lui kiwwy ....ceea ce voiam eu sa va rog are legatura cu alt subiect mai vechi... sper ca cineva isi va aminti , si va da pagina unde s-a discutat ... este vorba despre o prietena a mea f bine care mi-a marturisit de curand ....ca ...desi este happy maried with kids , este implicata intr-o relatie cu un barbat , la randul lui casatorit , si fericit. mi-am amintit ca demult am citit aici o poveste asemanatoare , cineva de pe forum , povestea ca traieste intr-o astfel de relatie , casatoriti amandoi , fericiti , cu familie si copii , dar , care , se intalneau de cate ori barbatul venea in tara ,el locuind in alta parte. persoana respectiva spunea ca se bucura de fiecare ocazie cand e cu acel barbat si , ca , relatia respectiva nu interfereaza cu viata ei de familie , de care , tot ea spunea ca e f multumita. nu imi mai amintesc f multe detalii , cred ca e un subiect de prin 2006 2007 nu tin minte exact... voiam sa ii dau acest subiect sa il citeasca si ea , si mai ales voiam sa ii dau sa citeasca raspunsurile pertinente si cu care eram si eu de acord la vremea acea , pe care fata respectiva le-a primit aici pe forum. eu nu m-am lansat in sfaturi , si discutii foarte elaborate , am lasat-o pe ea sa isi descarce sufletul , probabil ca despre asta a si fost vorba , atunci cand a decis sa imi povesteasca ... si ma gandeam ca dandu-i link-ul cu acea poveste , doar asa , ca sa stie ca au mai fost si alti oameni in situatia ei...sa reflecteze mai mult la tot... stiu ca lumea e ocupata cu pregatirile pentru Paste , [flo][bang]..si nu isi mai vede de atata treaba...dar poate ..totusi cineva isi aminteste ceva.. mamica de [am] norocel ANDREI[copil]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...