Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

O zi de munca din viata lui Crin Antonescu

Recommended Posts

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Stirea nu e ca Antonescu e lenes, ca pe asta o stim cu totii, ne-o tot spun trompetele portocalii de doi ani incoace.

Asta, si faptul ca e chiulangiu, repetent, si ca si-a omorit prima nevasta. Si, desigur, ca are ochi de peste fiert. [alcool]

Adevarata stire e alta: ziarul "Adevarul" (proprietar: Dinu Patriciu) continua campania impotriva lui Crin Antonescu. (articolul citat aici e doar unul din mai multe, avind aceeasi tinta, care tot apar de ceva vreme incoace in acest ziar).

Bizar, nu?

see detailsid="teal">

Distribuie pe alte site-uri

Cred ca am mai scris asta dar continui sa ma mir.

Mi se pare normal ca cineva sa considere ca un anume om politic este mai bun decat altul. Dintr-un punct de vedere sau din altul.

Dar mi se pare ciudat ca cineva sa considere ca unul dintre politicienii nostri este minunat, integru, patruns de dorinta de a face bine tarii. Asa cum mi se pare ciudat sa afirme cineva ca suntem in criza din cauza unui anume om politic.

Mi se pare ciudat sa negam sau sa minimalizam porcariile pe care le face un om politic. Putem spune: "Da, e urat ce face Crinut, dar tot e mai bun decat Basescu pentru ca...." (ideal ar fi sa existe argumente). Dar nu putem spune ca nu-i nimic rau in ceea ce face, ca, vai, adversarii lui politici il denigreaza, el de fapt munceste, da' nu-l vede presa.

Ceea ce face Crinut (Crinutz) este o porcarie. Orice cetatean (muncitor) din tara asta este dat afara de la servici daca lipseste 3 zile nemotivat. Si, el, Crinutz, sub ochii presei (ca, na, e om politic, e normal sa-l urmareasca presa, daca nu dorea publicitate se putea face functionar la posta....Da' la 3 zile absente nemotivate - pa, Crinutz)...Revin: Crinutz, in ochii presei si, implicit, in fata noastra, a tuturor, chiuleste de la servici in majoritatea zilelor, adica in peste 98%. Este o sfidare a celor care muncesc, indiferent ca "trag la saiba" sau scriu sau predau copiilor sau salveaza oameni si iau "spaga".

Nu mi se pare ceva neglijabil.

Daca exista intr-adevar calitati iesite din comun care sa compenseze acest comportament vreau sa le aflu si eu. Sincer (si asta am mai scris) imi doresc mult de tot sa mai merg si eu la vot, nu am mai fost fiindca eu nu am considerat ca am pe cine sa votez. Vreau si eu sa cred intr-un candidat, sa-i vad calitatile. [help]

Ce mi se pare amuzant (dar e drept, nu prea rad...) este ca Antonescu e chiulangiu ca e denigrat de Patriciu sau din cauza de trompete portocalii. Curata nedreptate!

Da' cum se vrea un chiulangiu sef de stat, sau cum ne-o fi cu un presedinte...care nu se arata pe la servici, nu sufla o vorba aplaudacii insipidului.

Oare chiar asa om fi blestemati, sa cadem, mereu, din lac in put?

Antonescu nu e chiulangiu de doi ani. Este de cand s-a facut baiat mare, din facultate. Si asta nu pentru ca scrie acum un ziar sau altul.

In plus, valoarea politica si-a demonstrat-o. Da, in opozitie, ca oamenii politici nu-s toti la putere. Valoarea lui este zero. Din pacate, pe zi ce trece dovedeste ca si valoarea umana tinde spre zero.

Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...