Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna ziua tuturor! Ma confrunt cu o situatie careia nu ii gasesc o solutie, situatie care ma arunca in depresie cat se poate de curand. Am o fetita cu varsta de o luna cu o stare generala buna. Colicii nu prea ne deranjeaza sau daca o fac, o fac destul de moderat. Din punctul asta de vedere sunt o mamica linistita. Problema cu care ma confrunt eu este insa alta si as vrea sa stiu daca e normal asa sau ce solutie exista pentru rezolvarea ei. Astfel, de aproximativ 2 saptamani bebelusa mea nu prea mai doarme ziua, cand speram sa ma odihnesc si eu. Nu ma deranjeaza atat de tare ca nu doarme, insa este destul de agitata, solicitandu-ma aproximativ in permanenta langa ea. Cand reuseste sa adoarma, o face pentru putin timp, circa o ora maxim, trezindu-se tot agitata, maraita si plangand moderat. Ma simt neputincioasa in fata unei astfel de situatii si deja cand o aud ca se trezeste izbucnesc in plans. Incerc sa controlez starea mea, dar atunci cand sunt singura nu mai reusesc sa ma controlez si simt ca ma lasa puterile. Vreau sa stiu daca e firesc comportamentul acesta al fetei si ce as putea face pentru ca ea sa se odihneasca, caci mi se pare ca nici de odihnit nu se odihneste cum trebuie, devenind agitata si mai mult din cauza oboselii.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna, te imbratisez asa virtual si iti zic ca cunosc starea ta...off si daca ai sti cat de bine....[:)]Crede-ma ca asa facea si baiatul meu, nu reuseam sa fac mai nimik, si reuseam sa-l fac sa doarma doar in brate...Eu zic sa te inarmezi cu ff multa rabdare pt ca din pacate starea ta ea o simte si o agita si mai tare, gandeste-te ca aproape toate mamicile trec prin perioada asta si ca e o perioada trecatoare..eu zic ca era mai rau daca stateai cu ea treaza toata noaptea..eu am experimentat si nopti albe si crede-ma ca e mult mai rau...Stai linistita, asta e sfatul..incearca sa fii calma si sa te gandesti ca e o perioada care va trece...Multa sanatate copilei tale si Hristos A Inviat!

poate simte ceva agitatie in casa..sau poate locul unde doarme nu e ok. Ai incercat sa te culci langa ea intr-un pat mai mare sa vezi ce si cum? sau poate ii e foame si vrea papa mai des eu i-am dat picaturi alinan pentru agitatie -sunt naturale din plante si i-a facut bine. dar i-am dat cand am avut ceva probleme cu dintisorii.si se da parca de la 2 luni..nu mai tin minte ---------------------------------------------- my somebody.... [i] [url="http://www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png"]A sosit minunea![/url] [ruga]Doamne Ajuta in continuare!

Bine ai venit pe DC !! Incerca sa excluzi intai alte cauze decat colici (vad ca (prea) multe mamici au impresia ca bebeii au colici). Cauta pe net sa vezi care sunt simtomele si daca se potrivesc. Si daca si doctorul a spus ca asta e atunci e ok sa-i dai ceva pt colici Mai poate fi foame (incerca sa o alaptezi mai des), nevoia de a fi cu tine, eventuale schimbari in familie (ei simt imediat). Si nu uita ca la bebeii (majoritatea) la varsta asta somnul e f schimbator. Unde doarme ziua? are condiitille sa se odihneasca bine? Daca incerci sa te lungesti cu ea in pat ziua...? Eventual in carut si sa o plimbi - de ex o data pe zi si atunci abia iesi si tu, si ea doarme mai mult de o ora

Offf, ce bine te inteleg...stiu prea bine ca o astfel de situatie te poate sfarsi emotional si fizic. Hai sa iti povestesc cazul meu.prima fetita a fost un bebelus cuminte: manca, dormea cate o ora/doua, nu prea plangea, nu a avut colici...totul ok.am crezut ca toti copii sunt asa si ca e ceva normal.mi s-a demonstrat ca NU! a doua fetita are acum 4 luni si nu a dormit niciodata ziua doua ore legat.recordul a fost o ora si ceva...in rest asa cum spui tu:ma chinui sa o adorm cate 30 de minute ca sa doarma 20.apoi plange, este agitata, maraita, nu-i convine nimic.asa a fost de la inceput, si pana sa ma obisnuiesc cu situatia am crezut ca cedez nervos.si pe langa toate astea o mai am si pe cea mare, care nu merge la gradi,cere mereu atentia mea si sunt toata ziua singura cu ele. pe la 3 saptmani mi-am dat seama ca asa e felul ei si nu are rost sa ma enervez/stresez, iau lucrurile asa cum sunt:doarme cat vrea, cat nu dorme stau cu ele, povestim, ne jucam, ii dau sa suga cat de des...lucrurile casnice pot sa mai astepte, asta e, fetele au prioritate.acuma eu sunt muult mai relaxata si accept situatia asa cum e.nu toti copii dorm cate trei ore ziua, nu toti copii dorm toata noaptea de la 2 saptamani :) incerca sa te relaxezi, pune-o in wrap/carucior si iesiti afara, bucurati-va de soare, de vremea buna... multa putere iti doresc.
**************************************************************************************
Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...
Adriana, mamica binecuvantata de [zana]Estera (17.09.2008) si [bebic] Miriam (20.12.2010)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...