Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Bine v-am gasit! Desi sunt membra de ceva vreme a acestui site super si pe care gasesti de toate, abia acum m-am urnit sa spun si eu ceva.

este vorba mea de micuta mea, Maria, care mai are putin si face 15 luni. la varsta asta are doar 7 dintisori, e adevarat ca primul dintisor i-a dat abia la 7 luni (la aceeasi varsta copilul unei prietene avea deja 7 dinti).

Dati-mi un sfat, spuneti-mi, e cazul sa ma stresez, e vreo problema sau e normal?

Mentionez ca are greutatea normala, nici un semn de vreo lipsa, problema.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui coco_79a
...
este vorba mea de micuta mea, Maria, care mai are putin si face 15 luni. la varsta asta are doar 7 dintisori, e adevarat ca primul dintisor i-a dat abia la 7 luni (la aceeasi varsta copilul unei prietene avea deja 7 dinti).
Dati-mi un sfat, spuneti-mi, e cazul sa ma stresez, e vreo problema sau e normal?
Mentionez ca are greutatea normala, nici un semn de vreo lipsa, problema.
align="right" id="quote2">

Coco, acum ma stresez eu, mesajul tau m-a pus pe ganduri

Deci, baietelul meu de 13 luni are doar...2 dintisori, care i-au iesit in curs de cateva zile cand avea 11 luni

[mamica] David Nicholas, 6 Martie 2010

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Acorda mai multa atentie suptului degetului. Daca o face risca sa isi deformeze cerul gurii.

In rest va trebui sa ii dai mancare pasata mai mult timp.

[olala] Al meu a fost mai greu de obisnuit dupa ai sa mestece, chiar daca ii crescusera cateva maselute.

Si-apoi se spune ca daca ii ies dintii tarziu, va avea dinti sanatosi, deci bucura-te!

[flo] HRISTOS A INVIAT!

Multumesc mult de raspunsuri si incurajari, ma simt mai bine acum.

Si intr-adevar, ma gandeam si la asta, cat timp mai trebuie sa-i dau pasat, ca soacra-mea ma bate la cap sa manace fata normal, dar daca ea n-are cu ce sa mestece... cum intra asa iese ce mananca.

De supt degetelul nu am avut problema asta, de fapt de la 8 luni am scapat si de suzeta...am incercat sa i-o schimb pe cea veche pe care o avea de la nastere, dar n-a acceptat-o pe cea noua si nici pe prima n-a mai luat-o.

buna,

baietelul meu are cinci dintisori la 19 luni jumatate. cel de-al cincilea a iesit pe 1 aprilie ceilalti in decembrie anul trecut. primul dinte i-a iesit la 1 an 2 luni si 2 saptamani si pediatra m-a asigurat ca nu este nici o problema, copilul este veselia incarnata asa ca... toate-s bune [flo2]

Sa o ajutam pe Raisaid="red">

******id="red">******id="yellow">******id="green">******id="purple">******id="pink">******id="navy">******id="orange">******id="maroon">******id="limegreen">******id="blue">******id="red">id="size2">

Ioana si Carol Ioan fac id="green"> [cool]Trazbâtii [cool]id="size2">id="Script MT Bold">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...