Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Firisoare de sange in scaunul bebelusului...

Recommended Posts

Buna fetelor, cele care au citit subiectul "dureri abdominale date de enterocolita acuta" stiti despre problema mea...Bebe de 11 luni are enterocolita acuta..ii fac tratament de ieri...de ieri dimi pana azi la 14 n-a avut nici un scaun, dar de la 14 pana acum a avut 3 scaune..nu apoase..destul de normale dar in ultimul scaun am vazut cateva firisoare de sange...Ce stiti de asta? Cat de periculos e si ce ar trebui sa fac? Cand tre sa ma ingrijorez..nu ca acum n-as fi super ingrijorata dar mi-e ca daca mai consult medicul imi da iar cine stie ce antibiotic....Deci astept parerile voastre.[pup]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

sfatul meu este sa mergi la medic. si e indicat sa eviti antibioticul, mai ales ca sistemul lui digestiv e dat peste cap de enterocolita. stomacul e foarte sensibil in perioada asta, de aceea e recomandata atentia la orice medicament. nu vreau sa te sperii, cunosc doua cazuri recente, de enterocolita, in care copiilor le-a fost administrat antibiotic, iar stomacelul a fost lezat (sange in kk) si a durat mult pana s-au recuperat, luni de zile de tratament si regim ********************* [url="http://paul-mihaita.blogspot.com"]VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA[/url][bonjovi] [URL="http://negusdavidchristian.blogspot.com/"]Speranta si incredere pentru David[/URL] [bonjovi] ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori

Si la baietelul meu am observat firicele de sange in scaun, dar am pus-o pe seama constipatiei, a efortului de expulzie si probabil au plesnit niste vase de sange de acolo... nu s-a mai repetat... nu stiam de faza cu enterocolita cu tratament si regim dupa... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Copii mei mai mari au facut enterocolita inainte de un an (cred ca 10 si respectiv 11 luni). Cu febra mare si diaree. Ambii au avut scaune cu firisoare de sange, cam atata timp cat au persistat si scaunele proaste (cca o saptamana). Doctorul mi-a spus ca e normal la genul asta de enterocolite ("ciupesc mucoasa digestiva"). S-au vindecat fara probleme, fara urmari, fara antibiotic in cca o saptamana. Practic intr-o saptamana scaunele erau ok. In perioada asta le-am dat lapte delactozat, mancare de regim+smecta, hidrasec si probiotice. Cat despre crampe abdominale, asa ceva am experimental in urma unei toxinfectii alimentare la fetita, dar era mai maricica, avea cam 3 anisori. A fost crunt. Cateva zile au durat si urla de durere. In ocazia respectiva, recuperarea a fost mai lenta, a fost tratata si cu antibiotic si cu debridat. De fapt daca-mi aduc bine aminte, cred ca Debridatul ii mai calma durerile. Insa,nu e cazul vostru. Enterocolita nu are legatura cu toxinfectia. Sanatate. Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...