maminuta Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Raport Distribuie Postat Ianuarie 2, 2010 Salutare tuturor!Un 2010 plin de sanatate,impliniri si numai lucruri bune! Plecind de la un subiect al moderatorului acestui forum ma intrebam de ce oare persoane care contesta acest forum ramin fidele acestuia? Si am inceput cu mine?De ce am ramas fidela acestui site? Simplu:pentru ca aici am gasit omul care ne-a adus minunea in casa,respectiv Dr Tutunaru,[flo]( om care s-a crucit cind i-am marturisit ca am aflat de el de la aspirantele DC carora le multumesc [flo]),aici am gasit un alt om special,stomatologul curant al Dariei,pe Dr Arina Vinereanu,[flo], aici am gasit suficiente informatii cind ne-a bintuit un rotavirus pe care pediatri emeriti il catalogau ca o banala enteroviroza,pentru ca aici am gasit sfaturi atunci cind jde psihologi nu au gasit remediu pentru starea mea sufleteasca. Si nu in ultimul rind,pentru ca aici citesc povestile unor copii speciali,a unor mame deosebite,aici am gasit sfaturi de bucatarie( Silvi,Monica [flo]),am invatat sa imi asum greselile personale,esecurile,am reusit sa renasc si sa ajung o femeie de succes,o mama si o sotie care se simte bine in pielea ei. Eu personal simt ca pot spune,multumesc DC pentru ca existi,cu bunele si cu relele tale! Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happiness Publicat Ianuarie 3, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 3, 2010 Pentru ca e adevarat ca acest forum creeaza dependenta,si acum merge mana in mana cu cafeaua de dimineata sau cu ceaiul de seara... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorikay Publicat Ianuarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2010 Pentru ca aici am "intalnit" multe femei minunate, inteligente, puternice. Pentru ca raspunsul multor intrebari personale s-a ivit si cu ajutorul celor care scriu pe acest forum (nu neaparat direct, ci prin povestile lor de viata). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MElise Publicat Ianuarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2010 Pentru ca am cunoscut niste oameni minunati... si pentru ca stiu ca aici voi gasi toate informatiile de care voi avea nevoie la un moment dat si de care nu am beneficiat atunci cand am avut nevoie de ele, pentru ca nu stiam despre DC. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
makydenis Publicat Ianuarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2010 Pt informatii, pt sfaturi, pt a ma mentine in forma! Infinitului de viata i-am zis MAMA Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobocel_07 Publicat Ianuarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2010 Pentru ca acest forum este plin de oameni minunati, oameni care la greu iti spun o vorba buna si iti raspund la intrebarile la catre nu ai gasit inca un raspuns,isi rup din timpul lor penttru ati fi alaturi sau pentru a te indruma atunci cand nu stii ce este bine si este rau, pentru ca povestile fiecaruia in parte sunt rupte din realitate si intotdeauna ai ceva de invatat de pe urma lor, si mai ales pentru ca sunt dependenta de DC. alexia_07 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Ianuarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2010 Imi place tare mult atmosfera, faptul ca mi se raspunde la modul serios cand am o problema si sunt ajutata sa deslusesc ce am de facut intro anumita situatie sau pur si simplu imi descarc oful. Si imi mai place traficul intens. Eu, oraseanca get-beget, evident ca imi place aglomeratia. allinta Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetan Publicat Ianuarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2010 Pentru ca DC stie "sa se vanda". Si o face bine! Persoane inimoase, povesti de viata si informatii se gasesc si pe alte site-uri. Avantajul competitiv al DC-ului tocmai in asta consta. Si ca sa ma explic: acum ceva timp intram regulat pe mai multe site-uri de profil. Cand n-am mai avut timp, am ales. Alegerea am facut-o absolut firesc, n-am stat prea mult sa cantaresc. Jos palaria! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi_2005 Publicat Ianuarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2010 Maminuta id="red"> multumesc pentru aprecieri. Imi place acest site pentru ca aici poti sa gasesti o multime de oameni deosebiti, am legat prietenii care imi sunt foarte dragi si m-au ajutat fara sa cer macar asta, aici poti afla orice aproape e o mica wikipedia : auzi daca a fost cutremur, daca a cazut guvernul, ce faci daca are copil febra...mai rar asa diversitate . Am invatat sa evit discutiile fara sens si persoanele care scriu/vorbesc pentru a se afla in treaba...sunt si din astea bineteles ca peste tot pe "net". Succese multe pe 2010 si tot ce va doriti si felicitari inca o data celor care au cladit acest site [flo]. Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anaemi Publicat Ianuarie 4, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 4, 2010 pentru tot ce este desprecopii. pentru toti/toate care scriu aici. pentru sfaturi, pentru ajutor, pentru informare...si chiar si pentru certuri mltumesc tuturor ! multumesc desprecopii ! Anaid="orange"> & Filipid="green"> (06.03.2007) id="blue"> & Anastasiaid="violet"> (03.08.2008)id="red"> Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. id="black"> Dragostea nu cade niciodata...id="red"> IMPLINIREid="teal"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.