mart.apr09 Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 ODISEEA NOASTRAid="size3">id="red"> 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35, 36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68, 69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82,83,84,85,86,87,88,89,90,91,92,93,94,95,96,97,98,99,100, 101,[url="h Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrean Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 La multi ani si bun gasit in noul an!id="red"> [copil]Vlad si [copil]Catalin-17.03.2009 [copil] Andrei Luca -15.12.2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bianca2503 Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 Ce activitate nu e pe aici. Ma gandeam ca am probleme in cresterea copilului, dar am citit http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/12/dezvoltarea-copilului-noua-luni.html si vad ca se potriveste la fix. Asa ca, mamici, sa nu va faceti probleme daca apar simptomele descrise mai sus ca cica sunt normale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monnvas Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 Piticul e la ai mei ca mami are treaba (si bantuie pe forum[:-@]) si mi-e asa dor de el... Bianca, si eu am citit, ce sa zic, mergem pe principiul ca ii trece pana se insoara. Monica mami de [copil] cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)id="blue"> Asa am venit eu pe lume! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pisik06 Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 Hello fetelor! Ma bucur ca v-ati distrat frumos, am vazut poze cu Maiuta elegantuta, am vazut urarea Maiutei ghiocel de toamna, le pup si pe Maiute si pe mamici[pup]. Si am vazut-o pe favorita mea intr-un numar de rock[pk]. L-am chemat si pe sot si ne-am amuzat copios. Noi am terminat anul in aceeasi nota in care am inceput pe 29[bang]. Va scriam pe 31 din masina, ca ne hotarasem sa mergem la Breaza, dupa toate cate patiseram. Toate bune si frumoase, am ajuns acolo pe la 16.30, a desfacut sotul (a 4-a oara!) bagajele, i-am pus patutul Anei, am incercat sa o adormim dar nu a vrut, asa ca am coborat cu ea in living la prieteni, unde a socializat si a fost super ok, desi era f obosita. Pe la 20.30 am pregatit-o de somnn, i-am dat lapticul, l-a baut f bine, apoi la 21.00 sforaia, fara probleme, neobisnuit fata de ultimele seri. Eram in culmea fericirii, ne pregateam si noi sa ne aranjam, sa ne imbaiam, sa ajutam la pregatirea mesei de Revelion, sa ne pregatim de distractie cu alte cuvinte. Nu a durat decat 15 minute si a inceput calvarul pt toti 3[bang]. Eram pe hol si o aud pe Ana scancind. Ma duc la ea si vad ca langa ea era o pata si era murdara si la gurita. Imi zic ca a regurgitat un pic si ca sa nu o trezesc ca adormise la loc dau sa o misc un pic, sa nu stea pe ud. Cand o ridic, sub ea o balta imensa de lapte. Parul fleasca, hainele la fel, cearceaful, patura de sub el, tot[bang]. Ia copilul, schimba-l, usuca-l, evident s-a enervat, ma rog, schimbata si curata o asezam in pat dar nu mai adormea, asa ca luat-o taica-su in brate sa o linisteasca. Si la el in brate incepe din nou sa vomite valuri valuri, pe el, pe ea, pe jos, efectiv nu se mai oprea. Nu va doresc asa ceva, ma uitam inmarmurita si disperata, efectiv ma blocasem, am inceput sa tremur, dar mi-am revenit repede si am sunat doctorita de la spital, a fost f draguta si m-a ajutat. Va dati seama, era 31 seara, la 22:30 si noi eram in Breaza. Mi-a dat ea indicatii ce sa ii dau, noroc ca majoritatea le aveam iar pt restul am gasit o farmacie deschisa in Campina. In fine, a mai vomitat de 2 ori numai lichid galben, apoi pe la 4 dimineata a inceput sa faca caca apa, de s-a umplut din nou pe haine, nu mai aveam nici schimburi, nici cearceafuri, nimic, plecasem eu pregatita dar nici asa. Inutil sa va spun ca nu mi-a ars de nimic, am coborat un pic la 12 noaptea si apoi si dupa, dar am facut mereu du-te vino pe scari, desi Anei nu ii trebuia nimic decat somn, dupa ce varsa se uita cu niste ochi blegi la mine, apoi efectiv pica intr-un somn profund fara sa se miste. De la 3 insa nu a mai dormit decat pe bucati, sacaita si maraita. Pe 1, adica ieri, am incarcat masina (a cata oara nici nu mai stiu) si ne-am intors acasa. Am fost cu Ana la doctorita - noroc chior ca era de garda - si ne-a dat tratament, am dus si un pampers cu cacuta, asteptam luni sa vedem. Dr. banuieste ca e rotavirus, eu sincer nu cred, dar vom vedea. Ieri a facut si febra, cel mai mult 38,5, dar azi e mult mai bine, e vesela, sper sa nu recidiveze. Cam asa ne-am "distrat" noi. Chiar imi doresc ca anul asta sa fie bine, in ciuda acestui inceput. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Un vot, va rugam Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilinca_M. Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 Doamne, Pisik, m-am cutremurat citind!! Deci e adevarat murphismul ala:"ce incepe prost, se termina si mai prost"...totusi, si in cazul asta a fost bine ca n-ati apucat sa coborati, sa va invartiti pe jos fara sa stiti ce se-ntampla cu Ana...of, groaznic, saracutza de ea si bietii de voi!! Dar azi n-a mai vomat, n-a mai avut diaree? Ca pe mutzu l-a tinut rotavirusul ala o gramada de vreme... mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 8luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monnvas Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 Pisik, poate totusi a fost o criza digestiva de la prea multa fatzaiala, o fi simtit si nervii vostri... [flo]sa va faceti bine! Monica mami de [copil] cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)id="blue"> Asa am venit eu pe lume! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ayla21 Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 Oh, Doamne, Pisik sper sa nu fie chiar atat de grav. DD sa aibe grija de puiuta ta sa-si revina repede. Da-i ceai si saruri de rehidratare acum. ____________________________________________________________________ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Almaid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyana27 Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 pisik e posibil sa fie rotavirus... cam asa se manifesta[bang]; hidrateaz-o bine, tine-i temperatura sub control, si o sa treaca; sper sa nu ajungeti ca noi la kkuta cu sange, ca e groaznica senzatia cand vezi ce e in pemparas[bang][bang].... dar si daca face sa nu te sperii ingrozitor... cica "e normal"[alcool]; pupici multi la fete[pup] PRIMUL CRACIUN diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni[cool] cum am venit pe lume Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyana27 Publicat Ianuarie 2, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 2, 2010 ilinca cat e de bestiala sophiphi[pk][pk]; cum ati reusit sa o invatati asa ceva????? sau a facut singurica????? oricum... m-am indragostit; dupa ce ca e o superbitate de fetita... mai face si chestii din astea sa ne termine complet[olala][olala]; ce pacat ca sunteti departe de noi.. ca ti-as smotoci-o nitel[olala][:D] PRIMUL CRACIUN diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni[cool] cum am venit pe lume Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts