Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (70)

Recommended Posts

E VREMEA UNUI NOU BASM...

AL NOSTRU SI AL BEBELUSILOR NOSTRI...

id="red">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Dragi viitoare mamici [olala], sa va dea Domnul sa aveti sarcini usoare, bebelusi sanatosi, de care sa fiti mandre mereu!id="size4">id="pink">

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,62, 63,64, 65, 66

67, 68, 69

id="size1">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="purple">

Si basmul a inceput sa se scrie...id="red">

122[gravi] de vis cu 36id="red"> [fetita] , 46id="blue"> [baietel] si restulid="yellow"> [am]id="purple">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Feeriaid="purple"> luniiid="orange"> Februarieid="red"> - unid="green"> [grup] deid="blue"> 9id="red"> [gravi]

id="size5">

[gravi]mraluid="red"> DPN 11.02.2010id="blue"> UM 15.05.2009id="purple"> + Mihaiid="teal"> xx.xx.2001 si Elenaid="orange"> xx.xx.2006id="size1">

[gravi]Dianamiid="red"> DPN 19.02.2010id="blue"> UM 01.02.2009id="purple"> cu [baietel] + Iulia Anastasiaid="orange"> 15.07.2

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Sa ne fie un capitol cu vesti minunate! [flo]

Irina eu-s fan Sanosan (gel de dus/sampon si crema de noapte); lui Luca i-a mers f bine cu produsele din gama asta! Pentru schimbatul scutecului aveam la indemana Bephanten (se irita la fundulet in primele zile din cauza ca elimina meconiu). La recomandarea unei prietene am cerut la farmacie sa-mi prepare un unguent pentru momentele in care se irita destul de urat, si nu mi se parea eficient Bephanten-ul, insa nu mai stiu ce avea in compozitie!

Mami deid="Script MT Bold"> Lucaid="size2">id="blue">id="Script MT Bold"> [gravi]againid="Script MT Bold"> ~[fetita] Eva-Ioanaid="purple">id="Script MT Bold">

I can't fake with dignity so i'll not try!!id="Script MT Bold">

multumim de capitol rebiana [pup]

irina eu am folosit si voi folosi sebamed, sunt foarte multumita de toata gama

despre par, in scari vreau si eu dar fara breton, sa fie lasat lung si in scari si in spate in V

ramy foarte multe aveam arsuri, eu nu iau nimic, ma ridic mai sus pe perna si.mi trece, dar fetele am inteles ca iau rennie sau altele permise

roxana [gravi] 28 [fetita] silvana aroa si [copil] ivan leonard(2.12.2006)

POZE

Roxi [pup]

Ramy experimentez asa arsuri gastrice incat mi se poate spune lejer "dragonul"! :)) Astazi au atins apogeul si am luat un Dicarbocalm (fara sa citesc prospectul sau altceva)... cred ca as fi luat orice; habar n-am daca am facut bine sau nu, cert e ca la scurt timp m-a luat o stare de voma de-am ajuns sa tin vasul toaletei in brate de fericire!

Fetele recomanda Rennie! Daca sunt insuportabile arsurile poti lua cu incredere; maine merg si eu la farmacie sa-mi procur!

Mami deid="Script MT Bold"> Lucaid="size2">id="blue">id="Script MT Bold"> [gravi]againid="Script MT Bold"> ~[fetita] Eva-Ioanaid="purple">id="Script MT Bold">

rebiana multumesc. intelesesem ca bephanten se recomanda cand e iritat si zilnic daca bebe e ok o crema asa de intretinere...

dayanara bretonul meu e impropriu spus breton ca e destul de lung. o sa ma uit si eu de sebamed la noi sa vad daca exista/

remy nici eu pt arsuri nu iau nimic, cateodata daca beau apa rece ma lasa...

voi v=ati apucat de bagajul pt spital?

[gravi] 28[baietel] Rares

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe
voi v=ati apucat de bagajul pt spital?
align="right" id="quote2">
Eu inca nu... dar nici nu intentionez sa am vreunul bombastic pentru ca la nasterea trecuta am luat cu mine lucruri care nu mi-au trebuit!
Imi pregatesc cele de trebuinta, le pun pe-un raftulet si cand va fi sa fie momentul le inghesui in geanta/troler si gata!
Ca tot ai adus vorba despre asta!! Fetele care veti naste la spitalele de stat va pregatiti tronsoane sau va cumparati absorbante ca acestea? Am citit ca-s foarte bune si ca nu irita zona asa cum fac absorbantele obisnuite.

rebiana , tampoane din astea ni se dau in spital si sunt foarte bune si foarte indicate dupa nastere, cele obisnuite au plastic, se lipesc, miros urat si pot cauza infectii

astea chiar daca sunt mari sunt sanatoase, macar la inceput o saptamana...doua

roxana [gravi] 28 [fetita] silvana aroa si [copil] ivan leonard(2.12.2006)

POZE

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe
rebiana eu nu stiam de tampoanele astea dar daca ziceti ca sunt bune iau si eu. cam cate trebuiesc pt spital aveti idee?[gravi] 28[baietel] Rares
align="right" id="quote2">Eu am zis sa-mi comand 3 cutii (sunt cate 10 in cutie).Mami deid="Script MT Bold"> Lucaid="size2">id="blue">id="Script MT Bold"> [gravi]againid="Script MT Bold"> ~[fetita] Eva-Ioanaid="purple">id="Script MT Bold">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...