Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Multe fire albe!

Recommended Posts

Fetelor, am o problema care sincer ma cam streseaza: mi-au aparut fff multe fire albe!Eu am 26 de ani , si-au inceput sa-mi apara din primul an de facultate deci de pe la 19-20 da asa razlet cate unul pe ici-colo, dar acum sunt invadata[help][q], am tot capul, cred ca din 10, 3 sunt albe.Stiti cumva ce-as putea face sa stopez cumva inalbirea lor , ca din cate stiu sa se repigmenteze cele inalbite n-ar mai fi nicio sansa.Stiu ca inalbirea timpurie e ereditara, dar parintilor mei le-au aparut primele fire albe dupa 40 de ani, c-am intrebat-o pe mama... care-ar putea fi motivul? stresul, daca da atunci e explicabil.. ca ma stesez c-am repede si cam de la orice... offf sper sa imi puteti spune ca se mai poate face ceva in afara de vopsit , desi il adopt ca si metoda totusi nu prea ma incanta ca dupa 3-4 sapt maxim se vede la radacina , eu avand culoarea parului saten inchis.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

eu anul asta am avut o explozie de fire albe in crestet, am o usoara deficienta de B12 depistata recent, nu stiam ca e vreo legatura. e nasol cu firele albe mai ales la brunete ca se vad repede, si au o textura ca naiba, mai groase (gen par pubian) le urasc! [zirea] la vopsit se acopera, si parca se mai innmoaie, dar ies inapoi imediat ca ciupercile dupa ploaie.. nu stiu ce solutii sa iti dau in afara de vopsit. eu le pensam intr-o vreme dar s-au inmultit si mai tare.

daca afli o alta solutie in afara de vopsitul la 3-4 saptamini zi-ne si noua! eu una am de la 16 ani par alb (e ereditar la mine) si fiind bruneta se vede imediat. dar am incetat de mult sa ma stresez pe tema asta...merg cuminte la salon in fiecare luna si ma vopsesc cu vopsele prfesioniste ca sa nu imi afecteze parul f tare.[:D] http://decoratiuni-pentru-copii.blogspot.com/ http://gospodina-bubulina.blogspot.com/

Nikole zicea candva de seminte de susan negre dar nu am gasit nicaieri.. am gasit si un articol care zice ca ar fi bune ca remediu: o lingurita de seminte de susan negru zilnic luat 3 luni. http://www.mamaherb.com/gray-hair-home-remedy-using-sesame-seeds -functionarea proasta a tiroidei contribuie de asemenea la albirea preamatura a parului.

si eu am vazut cele 45 de remedii abia mai tarziu, pai le luam pe toate la rand. Si cu crema de papuci ma dau, numai sa scap de tzepii albi [:D] Liliana pt deficienta de B12 iei supliment? Aici se da o injectie de B12 care e in efect o luna sau vit B12 pastilute luat sub limba dimineata. B12, e benefic pt o concentrare mai buna, combate starea de slabiciune si oboseala, rezolva probleme legate de somn sau usoare depresii.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...