Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Probleme cu colegul de apartament

Recommended Posts

De o luna m-am mutat in chirie intr-un apartament. Si toate au fost bune si frumoase, casa era curata, pana acum cateva zile cand a venit un nou coleg de apartament. A venit de cateva zile si deja din camera sa iese un miros urat de nespalat, nu trage apa la toaleta, am gasit gandaci in fata usii sale...I-am spus aceste lucruri celei care mi-a inchiriat camera si i-am zis ca daca la el in camera apar gandaci, atunci vor infesta toata casa. Si ea a dat din umeri si a zis ca daca apar gandaci ii omoram cand ii vedem!! El nu face curat, nu face nimic. Azi am intrat in baie si am gasit toaleta fara apa trasa. Este normal ca eu sa fac acest lucru pentru altul? Eu cred ca nu, dar pe nimeni din casa nu deranjeaza mizeria noului colocatar, in afara de mine. Pe mine ma deranjeaza foarte tare. Plus ca eu nu sunt fumatoare, si el fumeaza in camera si tot fumul vine la mine. Pe mine ma supara ca face mizerie si nimeni nu ia atitudine. Este normal asa? Cum ati proceda pentru a depasi situatia?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Citat:
citat din mesajul lui Madi25
De o luna m-am mutat in chirie intr-un apartament. Si toate au fost bune si frumoase, casa era curata, pana acum cateva zile cand a venit un nou coleg de apartament. A venit de cateva zile si deja din camera sa iese un miros urat de nespalat, nu trage apa la toaleta, am gasit gandaci in fata usii sale...I-am spus aceste lucruri celei care mi-a inchiriat camera si i-am zis ca daca la el in camera apar gandaci, atunci vor infesta toata casa. Si ea a dat din umeri si a zis ca daca apar gandaci ii omoram cand ii vedem!! El nu face curat, nu face nimic. Azi am intrat in baie si am gasit toaleta fara apa trasa. Este normal ca eu sa fac acest lucru pentru altul? Eu cred ca nu, dar pe nimeni din casa nu deranjeaza mizeria noului colocatar, in afara de mine. Pe mine ma deranjeaza foarte tare. Plus ca eu nu sunt fumatoare, si el fumeaza in camera si tot fumul vine la mine. Pe mine ma supara ca face mizerie si nimeni nu ia atitudine. Este normal asa? Cum ati proceda pentru a depasi situatia?
Personal, m-as muta. Daca n-a invatat sa foloseasca baia pana acum, greu de crezut ca o discutie ar rezolva cazu', mai ales cand inteleg ca nici pe administrator/proprietar nu te poti bizui. "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Ai deschis 2 subiecte pe tema asta,la doua subforumuri diferite,in atentzia moderatorilor! fa scrisoare la propietar in care explici situatzia si daca nu se problema(acum depind esi ce scrie in contractul d einchiriere)efectiv nu mai platesti chiria intreaga!Este dreptul tau legal s afaci asta!(cel putzin in Germania) Ceva insa scirtzie,ca nu-mi inchipui cum acum o luna casa era curata si deja in citeva zile au aparut gindaci! Dana

Eu dorisem sa mut subiectul, dar nu am stiut cum anume si de aceea a aparut subiectul de doua ori. Apartamentul era curat, se facea curatenie in fiecare week-end. Cum a venit noul locatar, cum a inceput sa miroasa urat si aseara am vazut gandaci in fata usii sale. Aseara am fost foarte suparata si i-am zis proprietarei, dar ea a ras si mi-a zis ca o doare capul. Si cand m-am mutat eu, ea imi ceruse ca atunci cand vine randul meu la curatenie sa-i curat oglinzile din baie si din salon cu amoniac si sa le curat bine pana cand nu raman urme. De asemenea sa nu mananc in camera ca sa nu apara gandaci. Fata de reactia ei sunt foarte suparata. De asemenea, in prima zi cand s-a mutat noul coleg de apartament, a fumat in camera sa si am simtit pe hol un miros extrem de puternic de tigara. Cand a venit ea acasa, mi-a zis ca mai mult ca sigur mirosul e prea puternic pentru o simpla tigara. Simt ca innebunesc! Este corecta atitudinea ei?

Ori proprietara, intr-un final se enerveaza si il obliga pe chirias sa fie mai curat, ori si ea este la fel de neglijenta, asa ca nu se va schimba nimic. In ambele cazuri, trebuie sa ai nervi buni. In afara de voi doi, mai sunt si alti chiriasi ? "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Citat:
citat din mesajul lui andacos Ceva insa scirtzie,ca nu-mi inchipui cum acum o luna casa era curata si deja in citeva zile au aparut gindaci!
amintiri din copilarie ... asta ... din facultate: cuib de gandaci in casetofon. nu-i nevoie de cateva zile sa umple o camera. bine, acum nu se mai poarta casetofoane, dar cine stie daca nu le place si in unitatea centrala, de exemplu. edit, ca sa nu se inteleaga altceva: nu, nu era casetofonul meu. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...