Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Servicii de consiliere psihologica

Recommended Posts

Buna seara, Vreau sa va cer ajutorul, adica doamnelor psihologi de aici, sa va spun situatia. E vorba despre un baietel de 4 ani, cunoscut la locul de joaca unde merg cu fetita mea, are un comportament agresiv, si tocmai de aceea toti reactioneaza foarte urat cu el. Am vazut niste scene extrem de urate, mama zice ca nici la gradinita nu il mai poate duce, ea e o femeie extrem de simpla si fara resurse materiale. Va rog din suflet, mi se rupe inima sa vad ca mama nu are nici resursele nici cunostintele necesare pentru a gestiona situatia copilului, este pacat de el, caci se poate salva, are nevoie de un pic de consiliere. Am inteles ca are si ceva medical, nu stiu daca nu a fost diagnosticat cu ADHD, e agitat si primeste tot felul de etichete precum bataus, rau, si chiar si mai rau. E cineva care ofera consiliere gratuita sau pe extrem de putini bani? Exista cumva vreun centru unde sa poata fi instruita si mama si copilasul? Va rog muuult de tot, stiu ca aici mereu se gasesc oameni cu sulfet mare. Multumesc. [bb] Daria Alessia (12.07.2009) "Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Maria, despre psihologul de la gradi am intrebat si eu, dar si mama baietelului si alte mamici care au copilasii la aceeasi institutie mi-a zis ca e cam de forma psihologul, am ramas dezamagita si eu. Mai stiam ca si logoped e gratis, la scoala/gradi dar cica si ala trebuie platit. Eu chiar am nadejde ca se va gasi cineva binevoitor sa il ajute. [:)] [bb] Daria Alessia (12.07.2009) "Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."

denizel, nada! dar mai astept :) maxinne, multumesc de link, o sa bag un ochi sa vedem daca putem gasi vreun ajutor pe acolo. BELLEANE da, in primul rand mama are nevoie de consiliere, corect. de aia am zis ajutor pentru mamica si pentru baietel, normal ca nici un prunc nu se naste rau, dar si biata femeie cred ca face cam dupa cat stie, dar imi pare cooperanta, eu cred ca avand ajutorul necesar va sti si ea sa gestioneze mai bine situatia. Mai cunosteti cazuri/copii care au fost ajutati de psihologi sau alte persoane binevoitoare? [bb] Daria Alessia (12.07.2009) "Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."

Eu am gasit ajutor la Protectia Copilului, gratuit si de calitate. Ce-i drept ca noi aveam un diagnostic, deci fusesem intai la neurolog. Dar merita incercat. Tinem pumnii si cu siguranta lumea ar fi mai buna daca ne-ar pasa tuturor asa cum ti-a pasat tie[flo] Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Scuzati, in Bucuresti caut psiholog, Anya Protectia copilului cred ca e o varianta buna, chiar o sa ma interesez acolo. Cred ca si baietelul in cauza are ceva diagnostic, mamica lui mi-a zis ”ii dau si tratament, dar asa e el mai nazdravan!”, merci diuna Orice informatie e de ajutor, din una in alta asa dam de cap problemelor, va multumesc tuturor! [bb] Daria Alessia (12.07.2009) "Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...