Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Ce varsta are fetita ta? E alaptata sau hranita cu formula? Inainte sa incepi cu supozitoarele, la cat timp facea? Acum, daca nu-i pui supozitor, ce se intampla (la cat timp face, reuseste sa faca singura, etc)? Daca ai inceput diversificarea, nu reusesti sa-i reglezi tranzitul din alimentatie (pere, suc de prune, iaurt etc?) ____________________________________________________ Trouve avant de chercher
Distribuie pe alte site-uri

Se gaseste in farmacii un sirop natural pe baza de smochine, Lass Baby se numeste. L-am luat din reteaua Help Net. De asemenea, daca fetita e diversificata deja poti sa-i dai alimente care sa-i usureze digestia - pere, prune, cereale integrale etc. [pup] [9cer] Anca & [copil] [url="http://lb2f.lilypie.com/WpX7p3.png"]Carla[/url] (13.08.2008)

HAPPY-MOTHER asa cum spunea Anca este un sirop cu smochine Non Stipation, dar cati ani are copilul tau? Ade cea mai fericita[mamica]si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)[bonjovi][bonjovi][bonjovi][url="http://www.flickr.com/photos/14340770@N02"][foto]GAZELE MELE[/url]

e foarte importanta varsta copilului. (poate are cateva luni si e alaptat si atunci e normal sa iasa mai rar) constipatie inseamna kk deshidratat, nu neaparat rar.
Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

poti incerca si cu lactoza de la Humana. la noi a functionat. dupa o saptamana de pus lactoza in laptic, si-a revenit si apoi a facut mereu singurel. iar inainte de lactoza, facea aproape numai cu supozitor. lactoza nu da dependenta si e un produs natural, din lapte. eventual, vorbeste si cu medicul copilului inainte. sanatate multa! Gabitza mami de [baietel] Denis Stefan (07.11.2008) si [gravi] 18+

poate intrebi si doctorul, chestia asta cu supozitoarele mi se pare cam drastica. eu as incerca sa ii dau alimente care fac purgatie, si poate m-as gandi sa schimb si laptele. stiu ca nan cam constipa, dar un pediatru ar trebui sa iti spuna ce e mai bine [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116326"]Vacanta cu Laura in Romania[/url]

Fiu-miu s-a reglat extrem de bine cu probiotice (Biotics Baby, Bifiform) si o cupa de cereale integrale in biberonul de seara (orez intregral de la Organix). In urma cu o luna facea cu plans si chin cateva ore, acum are 2 scaune pe zi la ore aproape fixe, fara efort. Maria, mama lui Vladut (19.08.2009)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...