PavalBianka Publicat Aprilie 27, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 27, 2011 sunt din sibiu si sunt o viitoare mamica[gravi] ca si voi majoritatea.. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRIXIA Publicat Aprilie 28, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 28, 2011 Bine ai indraznit Bianka!! [flo] Cred ca te vei alatura viitoarelor mamici, la Odisee. Bafta! Aid="size4">lexia & Aid="size4">naid="purple">id="Script MT Bold"> blog magazin Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Publicat Aprilie 28, 2011 Administrators Raport Distribuie Publicat Aprilie 28, 2011 Bine ai venit la [dc] [flo] Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PavalBianka Publicat Aprilie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 29, 2011 am multe despre care trebuie sa invat si sa ma documentez...acesta este locul potrivit.multumesc pentru primirea calduroasa.va pup Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.