Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

buna ziua ,

fetita mea de 2luni si jumatate ,astazi mi a facut 3 scaune mai moi ,insa nu chiar apa chioara ,care sa se asemene cu diareea..

am fost cu ea la spital ,i am povestit ca mi a facut scaunul mai moale si ca la ultima masa ,cea de ora 15 dupa ce a baut laptele l a scos afara ,insa nu sub forma de jet care sa se asemene cu voma ,l a scos pur si simplu ,in coltul gurii cand statea culcata pe pat..

mi a dat sa i dau ercefuril ,ceai de menta cu smecta si pana maine sa nu i mai dau deloc lapte ,insa plange de foame:((

iar abia de maine sa i introduc lapte formula speciala

as prefera sa nu i dau ercefurilul acela ,nici temp nu a facut copilul ,daca il dau degeaba si ea nu are nimic ? nu a mai facut scaun de la ora 13 ,si am inceput tratam abia la ora 16 ,pana acum abia a mancat 20ml de mucilagiu de orez,fara lapte ..

ma puteti ajuta ??

multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

fii-mea a facut enterocolita la 9 luni, am stat cu ea in spital o noapte pentru analize, asistentele m-au batut la cap sa nu o mai alaptez, doctorita mi-a zis ca nu-i nici o problema, asa ca am alaptat-o in continuare. Ai dus probe de scaun? i-au facut ceva analize?

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)id="blue">

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Parerea mea este sa-i dai copilului sa manance! Iar laptele delactozat merge bagat imediat (i-am dat si eu baietelului meu atunci cand a avut probleme cu burtica - Milupa HN)si poate fi facut cu apa plata sau apa de la orezul fiert, in cazul in care iti accepta copilul (unora nu le place). Dupa ce se rezolva, trebuie sa faci trecerea la laptele obisnuit gradual (la fiecare masa inlocuiesti cate o masura).

Claudia

Mami de minune de Dragos

dar exista ercefuryl si pt copii? mai ales asa de mici? ca eu i-am dat fetei mele pe la vreo 18 luni cand nu mai reuseam s-o dreg cu altceva, dar i-am dat 1/3 dintr-o capsula pt adulti.

cred ca tot lapte delactozat eventual facut cu mucilagiu de orez e mai safe...

Monica si [pis] Nancyid="red">, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Buna, pt ca abia am terminat tratamentul pt enterocolita aseara [bang], va scriu sa va zic ca si mie mi-a recomandat ecefuryl dar n-am avut curaj sa i-l dau, mai ales ca pe prospect scria ca e recomandat copiilor peste 6 ani si adultilor..Chiar daca medicul mi-a zis sa impart capsula in 2, tot n-am avut curaj (am bb de 11 luni)...I-am facut Colistin timp de 5 zile, 1 la 12 ore, ceai de menta, lapte fara lactoza si regim...Ecefurylul e tot antibiotic ca si Colistinul...mi s-a parut exagerat de mult sa ii dau 2 antibiotice odata..si iata ca am scapat si fara Ecefuryl....Mai avem de tinut regim pana luni, dar sa vedem..k s-a saturat mititelul meu de mar copt cu branzica, banana, supita cu morcov, dovlecel ...Ieri nu a papat nimik toata ziua decat 150 ml lapte....Deja a slabit mult...Si asa era "ff gras"...[q]

La noi a zis ca e enterocolita pt ca la mine, cand am ajuns la spital avea 39,5 temperatura...II curgea un picut nasucul..dar nu era raceala..plus ca , cu o zi inainte imi facuse vreo 8 scaune..nu apoase, dar moi si se irita ff rau la fund...Nu m-ar fi ingrijorat scaunele pt ca deja ii dadeam Smecta si ceai de menta, dar m-a speriat febra...

Va doresc multa sanatate!!

Si noi i-am dat Ercefuryl sub un an, la recomandarea medicului, tot asa jumatate de capsula pe care i-o ascundeam intr-o lingurita de suc. Din pacate i-a declansat o noua eruptie de tip dermatita atopica (pe vremea aceea era mare chin la noi) si l-am intrerupt dupa 2 zile.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei id="blue">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...