Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (71)

Recommended Posts

E VREMEA UNUI NOU BASM...

AL NOSTRU SI AL BEBELUSILOR NOSTRI...

id="red">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Dragi viitoare mamici [olala], sa va dea Domnul sa aveti sarcini usoare, bebelusi sanatosi, de care sa fiti mandre mereu!id="size4">id="pink">

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61,62, 63,64, 65, 66

67, 68, 69, 70

id="size1">

[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei[ruga]

Doamne, cel care ai zis oamenilor:" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita.

Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.

Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.id="purple">

Si basmul a inceput sa se scrie...id="red">

125[gravi] de vis cu 37id="red"> [fetita] , 47id="blue"> [baietel] si restulid="yellow"> [am]id="purple">id="size5">

[flo][flo][flo][flo][flo]

Feeriaid="purple"> luniiid="orange"> Februarieid="red"> - unid="green"> [grup] deid="blue"> 9id="red"> [gravi]

id="size5">

[gravi]mraluid="red"> DPN 11.02.2010id="blue"> UM 15.05.2009id="purple"> + Mihaiid="teal"> xx.xx.2001 si Elenaid="orange"> xx.xx.2006id="size1">

[gravi]Dianamiid="red"> DPN 19.02.2010id="blue"> UM 01.02.2009i

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Am fost o tura pana in Auchan si ziceam sa schimb capitolul dar am vazut ca s-a chinuit altcine cu forumul[pup][flo]

Gata m-am lamurit. Vb de doua chestii diferite. Eu de suport de pus in cada si Oana de ''picioare'' pt cada.

Am vazut in Auchan ser la 5 ml. O cutie cu 40 de fiole de ser de 5 ml 10 Ron.

Mi-am luat si vopsea de par, si un parizer mic mic[pofta] ( cred, nici nu stiu sigur ce am luat) si pt bebeluna bete de urechi cu opritor.

Ma duc la frigider ca-mi sta parizerul in cap si trebuie sa-l termin[:D][:D]

Denisa, [gravi] 27 + cu bebe roz [fetita] Maya - Sophie

Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! [ruga]

Poze & Filmulete Bebeluna

Scrisesem acum vreo ora un mesaj dar a cazut net-ul si nu s-a transmis.

Spuneam ca eu am cadita cu suport din acela descris de Vladi si am fost tare multumita de ea atunci cand am folosit-o pentru Luca... si am utilizat-o indelung. O voi folosi si de data aceasta; mie mi s-a parut f practica. Asa arata numai ca e pe nuanta bleu.

Mami deid="Script MT Bold"> Lucaid="size2">id="blue">id="Script MT Bold"> [gravi]againid="Script MT Bold"> ~[fetita] Eva-Ioanaid="purple">id="Script MT Bold">

I can't fake with dignity so i'll not try!!id="Script MT Bold">

Rebiana arata ff bine cadita pusa de tine, dar 1 milion e cam mult zic eu. Sa vad ce mai gasesc.

Yaia am gasit-o si pe a ta. Eu trag speranta sa gasesc una fizic sa o vad, ca nu sunt adepta comandarii pe net.[alcool]

Denisa la ce raion in Auchan ai gasit serul?

Oana [gravired] 32+[baietel] Eric Nicholasid="blue">

[9cer]AMR 7+[9cer]

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi![ruga] id="Script MT Bold"> id="size3">id="purple">

Bebe mic id="size3">id="purple">id="Script MT Bold">

[foto]id="teal">

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
id="Script MT Bold">id="size3">id="purple">

denisa pofta buna la parizer :)

bun la pret serul ala, aici e intre 4,50 si 5 euro cutia cu 30 de fiole din alea de plastic

eu consum mult cand are muci, acum chiar daca isi sufla nasul, cateodata sunt uscati si doar su ser reusesc sa.i scot

cu toate ca acum as trece pe ser normal la sticla....dar m.am obisnuit asa

rebiana e frumoasa cadita :)

merge forumul groaznic in seara asta ! de fapt asa a mers toata ziua

roxana [gravi] 28 [fetita] silvana aroa si [copil] ivan leonard(2.12.2006)

POZE

Rebiana - si noi tot de-asta am avut, exact pe portocaliu.

Insa nu prea mi-a placut, mi s-a parut greu de manevrat copilul in ea. Problema era ca nu prea puteam sa o intorc sa o sapunesc pe spate, daca incercam sa o ridic ajungeam sa pun copilul in fundulet. Si era mult prea devreme pt asta. La Irina am avut una simpla, si mi s-a parut mai usor.

Chestie de acomodare. [:)]

La Nati la un moment dat mi se parea mai simplu sa ii fac baie intrand cu ea in baie si tinand-o in brate, in timp ce dadeam cu dusuletul pe ea. Statea linistita pt ca stia ca e la mine in brate, si fiind bb o manevram foarte usor.

Cand a inceput sa stea in picioare le-am bagat pe amandoua odata, cum fac de fapt si acum.

Deocamdata nu iau nici o cadita, nici nu m-am gandit la asta, in prima faza cred ca tot in brate o voi spala. Cred ca eu caut solutii cat mai simple de a spala copilul [:)], imi imaginez ce-o sa fie pe capul meu.

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
multumim de capitol[flo]ma uitam pe aici pe DC si am gasit un link cu nume de copii in kabalahttp://www.desprecopii.com/info.asp?id=1926mi.au sarit in ochi abigail si hana, suna frumos!
align="right" id="quote2">M-am uitat si eu, imi plac Lia si Sara [:)].Acum vad de unde s-a inspirat Tom Cruise cand a ales numele fetitei [:)].

Citat:
citat din mesajul lui andira
Citat:
citat din mesajul lui dayanara
multumim de capitol[flo]ma uitam pe aici pe DC si am gasit un link cu nume de copii in kabalahttp://www.desprecopii.com/info.asp?id=1926mi.au sarit in ochi abigail si hana, suna frumos!
align="right" id="quote2">M-am uitat si eu, imi plac Lia si Sara [:)].Acum vad de unde s-a inspirat Tom Cruise cand a ales numele fetitei [:)].
align="right" id="quote2">Fix la asta m-am gandit cand am citit prima data prenumele inspirate din kabala! [8D]Mami deid="Script MT Bold"> Lucaid="size2">id="blue">id="Script MT Bold"> [gravi]againid="Script MT Bold"> ~[fetita] Eva-Ioanaid="purple">id="Script MT Bold">
I can't fake with dignity so i'll not try!!id="Script MT Bold">

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...