Tzuni Publicat Aprilie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 29, 2011 Buna seara! Are cineva prospectul in limba romana la centura de slabit ABTRONIC? M-a rugat vanzatoarea de la magazinul din colt sa i-l traduc din engleza, am zis "da" fara sa stiu ca e mult de munca. M-am apucat de tradus, dar tocmai am aflat ca pe piata exista si varianta in lb romana si mi-ar fi de maaaare ajutor s-o am. Daca o aveti, dati-mi si mie un semn si o copiez la xerox cumva... Va multumesc anticipat! Tzuni [url="http://www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related"]THAT's ME[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Publicat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2011 lume nouaaaaaaaaa[pup][pup][pup][pup][pup] salutam gemanuta, poate mai treci si pe acolo sa ne spui ce faceti, cum sunteti[olala][olala][olala] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.