giulia71 Publicat Aprilie 29, 2011 Raport Distribuie Publicat Aprilie 29, 2011 Salutare tuturor Am nevoie de o echipa de baieti strasnici ca si calitate si pret. Am mai multe lucruri de facut: tencuit soclu si pus marmofix peste pus pavele pietonale si de trafic greu vopsit gard Va rog frumos, daca aveti cunostinta dati-mi de stire. Ofer si cer seriozitate. Multumesc frumos! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia71 Publicat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2011 Nu stie nimeni? uneori gandesc prea mult.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
absoluta Publicat Mai 2, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2011 spune-mi cum stai ca si eu am aceleasi lucruri de facut..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Publicat Mai 10, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 10, 2011 da, si eu caut de anul trecut o firma pt. beton amprentat in curte si n-am gasit. M-as multumi sa torn doar beton acum, ca deh.. bugetul s-a subtiat. dar nu gasesc pe nimeni giulia71, ai gasit mesteri ? Ingrid si Cristi 8 ani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia71 Publicat Mai 14, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 14, 2011 N-am gasit si is tare suparata. Lucrarea o incep dupa ce ia fii-mio vacanta, adica in iunie pe la sfarsit, dar eu vroiam deja sa aranjez pe de acuma. Va anunt ce si cum. uneori gandesc prea mult.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.