Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna fetelor, joi am terminat cu tratamentul antibiotic pt enterocolita...nu imi dau seama daca e complet vindecat...ieri a avut 4 scaune..normale..ca ale unui bb de 11 luni..numai ca 4 mi se par cam multe...in fine..ii curge nasucul destul de tare asa ca i-am dat panadol..si ma gandesc ca si Panadolul i-a provocat aceste scaune mai dese...Totusi ieri am incetat sa ii mai dau Panadol..s-au oprit si scaunele, tinem in continuare regim alimentar, dar plange ff tare si nu stiu de ce...oare sa-l doara burta sau dintii? Dinti avem 6, 4 sus si 2 jos...jos nu pare ca i-ar mai iesi acum, nu e inflamata gingia deloc, in schimb sus in dreptul caninilor e gingia albita cam de 2 saptamani..Dar cred ca-i imposibil sa ii iasa caninii ..are abia 11 luni...Doamne, nu stiu ce il doare ca are momente cand tipa ff tare oricum l-as tine sau i-as da..si noaptea are cate o repriza de-asta care dureaza cam 1 ora sau o ora jumatate...

Cum mi-as putea da seama ce il doare?

Ii dau mereu cu dentinox la dinti dar tot plange...e posibil sa il doara burtik?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

ti-am scris si la subiectul celalat, ai facut consult chirugical copilului?

NU e normal sa il doara noaptea. pe nepotica mea asa a durut-o si avea peritoninta!! Cu enetoricolita ca prim semn. ERA SA MOARA.

FUGI la spital!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Repet si eu: la enterocolita nu am auzit sa se dea antibiotic...in fine...i-ai dat probiotics? Se poate ca antibioticul sa dea dureri de burta, mai ales pe fondul enterocolitei existente.

A mea fetita a avut o infectie f nasoala in git si a trebuit sa-i dau antibiotic si inevitabil dupa ce lua antibioticul la citeva vreme se plingea ca o doare burta.

In plus, cum spunea Sabina, trebuie vazut daca nu e apendicita...

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:

http://aloneinholyland.blogspot.com/

e f f f posibil sa nu fie, dar la dureri asa de violente ca plange cate o ora jumate nu stai degeaba si te plangi pe forumuri.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Oana, tocami pt ca tu NU ai cum sa-ti dai seama, faci asa:

iei copilul, te duci l aspital si ceri consult chirugucal ca sa elimini ependicita, hernie sau mai stiu eu ce.

Nu e treaba sa stii ce il doare cand asa de mic, e treaba MEDICULUI.

id="right">

Si eu zic sa te duci la doctor. Nu e normal sa planga asa tare si multe ore. Saracutul. El nu se poate exprima sa zica ce il doare, si cu zice Sabina doctorul trebuie sa afle

Si eu nu l-as mai da atata cu gelul ala. Chiar asa ok nu-s nici gelurile astea. Da-i sa roada la un castravete luat direct din frigider (NU congelator)id="Comic Sans MS">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...