monalac Publicat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2011 imi tremura picioarele de frica....dormeam si m am trezit ca se misca patul...am paralizat de frica,gandindu ma ca s singura [sotul e la serv]si ca nu stu pe care dintre copii sa i iau mai repede in brate.cand sa sar din pat,nu s a mai simtit nimic...a fost doar un vis? Mami de Cris si Codrin Poze Cris Bebe Codrin Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris_N Postat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Postat Mai 1, 2011 a fost... Magnitude mb 4.7 Region ROMANIA Date time 2011-05-01 02:24:15.0 UTC Location 45.60 N ; 26.58 E Depth 150 km Distances 48 km W Focsani (pop 105,112 ; local time 05:24:15.0 2011-05-01) 30 km NE Nehoiu (pop 11,350 ; local time 05:24:15.0 2011-05-01) 8 km NW Valea râmnicului (pop 5,702 ; local time 05:24:15.0 2011-05-01) http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=219922 ------------------------- Cristiana, Andreea si Maria Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!! Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LindaZ Publicat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2011 Da, a fost: http://www.cutremur.net/topic/1215-cutremur-de-47-grade-in-vrancea/page__pid__42399#entry42399 M-am trezit din vis brusc dar, ciudat, foarte constienta ca ESTE un cutremur. Mihaela Zaharia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriella1 Publicat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2011 a fost, l-am simtit din plin ca eram treaza si-l alaptam pe Tudor.Mi-am trezit sotul , n-a crezut si s-a intors pe partea ailalta[bang] Gabriela mami de [copil] Tudor Andrei (29.11.2010) "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rodica Publicat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2011 Tocmai ce am venit din ...Vrancea luni[:D]. Dormeam si m-am trezit brusc, foarte constienta ca se intampla ceva. Geamurile de la biblioteca au inceput sa zornaie usor. Ele sunt seismograful casei. Ceilalti n-au simtit nimic. Sper sa nu se mai intample nimic. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Postat Mai 1, 2011 Si pe mine m-a trezit din somn, m-a cam tulburat dar totusi nu m-a mai speriat ca alta data Era destul de asteptat plus ca am intrat imediat sa il vad pe seismograf si deja se linistise Probabil va fi recalculat la o magnitudine de peste 5. Oricum, pune in perspectiva perioada urata prin care trec fetele din Japonia cu cutremure (mai mari decat acesta) de 2 - 3 ori pe zi + altele mult mai mari Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Publicat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2011 Si eu l-am simtit. M-am trezit putin speriata, am asteptat cateva secunde sa vad daca o ia mai tare si pe urma m-am culcat la loc Uitasem cum uiti un vis pana am dat de subiectul asta. Oricum traiesc in casa cu niste "sensibilosi" care au dormit dusi si habar n-au de cutremur Obiective Realisteid="orange"> Androix Bijouxid="red"> Niste copii si toti copiii! [;)] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina.click Publicat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2011 Bai da ce bafta am, prin toate dorm ca stanca. Deci a fost? si cum a fost? Cel mai frumos martisor: Alexid="red"> 1 Martie 2011 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Publicat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2011 a fost, cum sa nu, insa de intensitate destul de mica si la o ora la care, de obicei, se doarme, asa ca, norocul nostru. eu l-am simtit, insa eram prea adormita ca sa ma panichez, plus ca nu eram sigura ca a fost cutremur. Ramonika Ruxandra (30.11.2009)id="size1"> [copil] tati si Vladutz zebra roz Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianad Publicat Mai 1, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2011 Nu am simtit nimic. DianaD & Alexandru 12 04 2006id="blue"> www.ghid-az.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.