Madi25 Publicat Ianuarie 6, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 6, 2010 De cateva zile am dureri acute in zona sfarcurilor si durerea radiaza in intreg corpul. Nu am simtit ca am noduli. Intrebarea mea este care ar putea fi cauzele acestor dureri? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulush Publicat Ianuarie 6, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 6, 2010 Alaptezi? de cat timp? cand au aparut durerile? In ce moment al zilei te doare? Ai mers la doctor? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madi25 Publicat Ianuarie 6, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 6, 2010 Nu am copii si nici nu sunt casatorita. Am dureri continue de doua zile - dar dureri permanente. Inca nu am mers la doctor, mi-e jena sa expun problema face to face Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetan Publicat Ianuarie 6, 2010 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 6, 2010 Poate fi de la frig, dar si din alte cauze. Cum sa-ti fie rusine sa expui problema? Du-te la doctor! Succes si sanatate multa (durerea in general la sani nu ascunde probleme serioase, asa mi-au spus o gramada de doctori si stiu ca invatasem si eu cand lucram la Parhon, dar nu sunt dr, asa ca ma abtin). si fugi la dr!!! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.