Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Busuioc pus sub perna in noaptea de boboteaza!

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[:D]cica se ia din busuiocul cu care vine preotul sa boteze, ca trebuie sa-l visezi in casa, pe Mr, si sa nu-ti pui sperantele intr-un vis!

si parca mai sunt sarbatori cand se pune busuioc sub perna!

---------------------------------------------

"Someone's pleasure is another's pain!"

Alergic at stupidity.

"There's nothing can't be done, if we raise our voice as one."
id="right">id="red">
Distribuie pe alte site-uri

eu faceam cu busuioc sfintit cand eram copil, si la 8 ani mi-am visat sotul...sa nu-tzi zic ce jale pe mine ca nu era iubitul meu de clasa a 2a? binenteles ca au trecut 12 ani pana mi-am gasit jumatatea, dar cand l-am vazut am stiut ca el va fii, ciudata coincidenta....nu-mi aduceam aminte decat de fata lui foarte stearsa, mai mult trasaturile, ca o poza foarte intunecata si parul, mai in voia vantului....visul l-am pus deoparte intr-un neuron si numai cand l-am cunoscut pe el mi-am readus aminte de vis, ca prin ceata....am refacut inca 2, 3 ani experimentul, dar ori nu am visat pe nimeni, ori nu-mi mai aduceam aminte de fete, figuri dimineata...asta e singurul care mi l-am adus aminte...si acum am imaginea din vis in fata, care am pastrat-o in memorie

verisoara mea visa numai prosti si nu a reusit niciodata sa viseze ceva

Corina ,[zana] Stephanie si [caru] + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"id="red">"

eu mi-am pus busuioc cand eram mai mica, dar nu mai tin minte nimic.

intr-un an, viitoarea soacra mi-a pus busuioc sub perna de sf. andrei - se pune si atunci, si m-a intrebat pe cine am visat. l-am visat pe viitorul sot [:D] nu cred ca e coincidenta.

maica-mea imi povestea ca la facultate si-a pus busuioc. in noaptea aia a dormit cu o colega in pat. fiecare a visat pe viitorul sot al celeilalte. haios.

www.razvanphotography.com

mi-am pus busuioc sub perna cand aveam vreo 15 ani. Am visat ca eram intr-o tara straina(vorbeam in alta limba), eram cu prietena mea cea mai buna (in perioada aia nu-mi era decat o colega de scoala) si mergeam intr-un restaurant sa ma intalnesc cu el - el era imbracat cu un pulover gri, saten, cu ochii verzi-gri sters.Mi s-a parut ciudat ca am visat fatza unui om pe care nu-l vazusem niciodata in viata reala.

Acum sunt in Anglia, prietena mea e si ea aici, dar pe el inca nu l-am intalnit. Deja am 28 ani, sunt intr-o relatie, dar nu cu EL. Nu stiu ce sa cred, poate faptul ca am ajuns aici, cu prietena mea, e doar o coincidenta. Dar din pacate visul acela imi cam saboteaza sansele de a avea o relatie trainica, pt ca de fiecare data cand cunosc pe cineva am o urma de indoiala at the back of my mind, imi zic ca n-am cum sa ma marit cu el,ca nu e barbatul din visul meu.

M-am saturat sa il astept. Oare chiar exista persoane care si-au gasit ursitul visat (fara sa-l fi cunoscut inainte de vis)?

Sincer nici mie nu imi vine sa cred in asa ceva... poate ca unele isi cauta apoi persoana aia care considera ca ar corespunde visului, au in cap acel tipar... insa eu spun ca oarecum e ceva fortat in alegere... si oricum viitorul e mereu in continua schimbare. Deci e mai mult un obicei.

Angelinne

[foto]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...