Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

citim impreuna "Zgomotul alb"

Adela99

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

citesc si eu la ea. se vede clar ca a fost scrisa prin 84, e nebunia consumista de atunci.

mi-ar fi placut una actuala, cu organics-mania, politicall-corectness & stuf, m-ar fi amuzat mai mult.

citisem recent cam acelasi lucru, dar intr-o varianta mai condensata si metaforica: John Cheever - Totul pare un paradis.

efect imediat si sigur: vreo 3 zile mi-a fost pur si simplu greata sa mergem la super-market, desi batea vantul prin frigider [:D].

o mai citeste cineva ?

Distribuie pe alte site-uri

eu [:D].

dar mie imi place la nebunie - am gasit o pagina in care se regasesc 20% din subiectele hot pe DC: "cat lasi copilu' sa planga"; "copil fara centura / pe scaunul soferului"; "doctor sictirit"; "copilul plange. sa-l duc la urgenta?"

[:D]si o imagine remarcabila a omului in fata doctorului

"nu stiu ce i-am spus, a zis ea. Nu ma pot controla, nu stiu ce le spun doctorilor si cu atat mai putin ce imi spun ei mie. E o anumita perturbatie in aer."

consumismul e in floare, nu s-a dus absolut deloc. alea cu bio-mania, reciclarea selectiva si politicall-corectness sunt doar praf de acoperit consumismul.

Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...