Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

infectii in timpul sarcini

Recommended Posts

Buna seara! sunt membra noua a acestui site si doresc sa aflu ce se intampla cu mine,poate ma poate ajuta cineva care a avut o experienta similara. De vreo cateva zile am o secretie groasa,de culoare alb-galbuie,care imi provoaca o mancarime ingrozitoare,si care are un miros specific,in special dupa ce folosesc sapun obisnuit. Mentionez ca sunt insarcinata in saptamana a 27-a. Dupa contactul sexul cu sotul meu,aceasta secretie a devenit abundenta,chiar m-am speriat cand am observat cat s-a curatat ce se afla in vagin. Mi-e teama sa nu fie ceva mai grav decat a interpretat doctorul care ma consulta ,pt ca nu mi-a dat ocazia sa-i dau mai multe detalii,ci doar mi-a prescris COPLOSEPTIN si VIVIFLOR.[:-/]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

mergi la alt medic sau alt cabinet, solicita sa ti se faca analiza secretiei vaginale.

dupa ce vei primi rezultatul analizei, medicul iti va spune exact ce ai, ce medicamente poti lua avand in vedere ca esti insarcinata si probabil ca va fi nevoie ca si sotul tau sa ia tratament, chiar daca nu vrea sau nu are simptome.

pe tine nu te-a pus pe ganduri faptul ca ti-a aparut aceasta problema dupa ce ai avut contact sexual cu sotul tau ? ai incredere totala in el ?

nu mai sta pe ganduri daca esti nelamurita, timpul lucreaza in defavoarea ta si a bb-lui din burtica. mergi chiar astazi la alt medic !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Printesa mea este in concursul Pampers, aici

http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043

Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...