Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mai mananca cineva raw? facem un grup?

Recommended Posts

• Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Da, si eu vreau sa mananc asa...deocamdata ma documentez pe site-ul ligiei pop si incerc sa mananc totul crud-adica fructe si legume. Ai toata aparatura aia smechera? storcatoare de legume chestii? Ai gasit mugurasi si lastari deja crescuti pe undeva? Cum mananci tu? si eu as vrea retete...[flo]
Distribuie pe alte site-uri

Hello, rory! [pup]

Eu am noroc ca in Bucuresti exista cateva locatii unde gasesti papa gata preparata si cand nu am timp sa fac eu, merg si cumpar. Dau un telefon inainte si pana ajung am pachetul facut. Nu, inca nu mi-am luat aparatele, sunt in studiu de piata - ce anume, ce marca si ce preturi. Deocamdata fac mancaruri ce nu necesita aparatele, iar "painea" o iau din acelasi loc din care iau mancarea. Locul este asta:

http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2011/03/carte-de-bucate-raw-vegan-vegetarian.html

Fac niste bunatati.... mama-mama! Vezi ca pe pagina indicata au 481 de retete de gatit cu trimiteri si la alte site-uri / bloguri de raw.

Incet incet o sa-mi dotez bucataria cu ce trebuie si-o sa-mi fac tot ce vreau acasa. Aseara am gatit pentru astazi si-am facut asa:

- ciuperci marinate

- salata de vinete

- o salata cu boabe de fasole de diferite soiuri (dupa cum vezi, fiind la inceput, mai am abateri fierte - asta pt ca n-am vrut sa fac trecerea brusca)

- tahina

- salata de varza cu morcovi

foarte bune si gata de gatit cat ai zice "peste".

In seara asta vreau sa fac budinca de chia. Am mancat in we si e grozava. Bucataria raw e usoara. Daca ai ingredientele si aparatele alea, faci orice cat se poate de repede. Orice mancare fiarta dureaza de 10 ori mai mult!

Si eu o citesc pe Ligia pop, e bine ca are si filmuletele. In casa rawz se fac cursuri de gatit raw, demonstratii live...

Uite inca o sursa de inspiratie:

http://rawon10.blogspot.com/

Ce ma bucur ca nu sunt singura! [pup]

THAT's ME

Am vrut sa fac ciocolata aia raw pe care o da ligia pe site da zice ca trebuie cacao raw...e , de unde luam asta? si imi place de mor cum arata lastarii aia verzi, vreau sa imi pun si eu, cica poti sa ii plantezi si in apa...trebuie in schimb seminte bune, netratate. sa vad unde gasesc si din astea.

Vezi ca si ligia recomanda ca trecerea sa se faca treptat, nici eu nu reusesc sa tin chiar ca la carte dar nu disper si nu ma grabesc...o sa citesc si site-ul pe care mi l-ai dat tu...in engleza sunt mai multe resurse pe net, dar si la noi vad un inceput,mai timid, asa, dar este.

ca meniu si eu la fel, salate de varza cu morcov, conopida cu iaurt, fructe multe, fasole, ma rog, ce se gaseste mai usor asa...

Pe mine ma oftica faptul ca multi daca aud ca tii dieta asta incep: da ce, esti bolnava? Ai probleme? asta pentru ca se popularizeaza ca este ceva ce tin bolnavii incurabili...hrana vie. Mie mi se pare hrana ideala pentru om, mai ales pentru femei,poate gresesc eu...[pup][pup]

glimmer [pup], asa incepe alimentatia raw [:D] incetul cu incetul... Multumim pt site. Ramai in grup cu noi?

rory si eu am in jur reactii aiurea, dar nu-mi pasa. Eu am ajuns sa mananc asa din disperare ca mi-am pierdut energia. Eu, omul mereu tonic si plin de viata am devenit... leguma adormita. Nimic nu ma mai aducea pe picioare. Si gratie unui context, am mancat cateva zile raw pt ca asa mi s-a gatit. Si mi-a placut gustul, n-am simtit sub nicio forma lipsa carnii sau a oualor sau a lactatelor... Mi-am recapatat vitalitatea! Si asta ma face incredibil de fericita!

Nu stiu daca o fi sau n-o fi cel mai bun stil de viata pt altii, dar pentru mine cu siguranta este![pk]

Citesc mult pt ca vreau sa ma asigur ca mananc ce trebuie si cum trebuie, sa nu-i lipseasca organismului ceva...

Tu locuiesti acolo unde scrie sub nick-name-ul tau? Sigur trebuie sa aveti alimente raw acolo! In Buc, slava Domnului, avem de unde! Vreau zilele astea sa-mi cumpar germinator si-atunci imi fac singura mugurii si vlastarii.

THAT's ME

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...