mariana_flo Publicat Mai 4, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2011 Am descoperit o gradinita cocheta in zona Mall Vitan, vis-a-vis de In City. Fetita mea de doi ani si jumatate merge de trei zile acolo si este foarte incantata. Tariful maxim pe luna ajunge la 600 lei pentru program de la 7.30 la 18. Au si un site de prezentare. Din partea mea, aceasta gradinita are o imensa bila ALBA. http://family.webshots.com/photo/2131921170104344787BlsfCF Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga234 Postat Iunie 20, 2011 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2011 Am descoperit o gradinita foarte bine dotata cu jucarii si materiale didactice, curata, si cu personal bine instruit intr-o zona linistita la piata cotroceni, se numeste tinkerbella. au si psiholog prezent in gradinita care face ateleire de lucru si cu copiii si cu parintii.www.tinkerbella.ro Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.