Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*

Recommended Posts

ODISEEA NOASTRAid="size3">id="red">

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,

36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,

69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82,83,84,85,86,87,88,89,90,91,92,93,94,95,96,97,98,99,100,

101,[url="h

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 209
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Imi cer scuze ca dau buzna dar am nevoie de voi ,adica Alex mai are nevoie de 3000 de euro pana la sf luni ianuarie-are si bazar aiciid="red">

anca [mamica] de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

eu sunt Maria

Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Citat:
citat din mesajul lui Kea
mababei[pup], acum ma uit daca il gasesc pe undeva.Edit[:)] mababei, eu vad la ei pe pagina ca are ceva teste si a iesit bun in alte tari. Probabil nu a fost testat de Adac, de asta nu e in lista. Vad ca e model nou Evolva, 2010, nu?Keutu cheliutu
align="right" id="quote2">Keaid="red">, multumesc[pup]!E model nou, nu stiu daca 2010[:I], eu am ales mai mult dupa "renume", mi-au inspirat incredere produsele celor de la Britax-Romer, mai ales ca au facut teste de siguranta impreuna cu Volvo, iar eu am o slabiciune pentru marca asta de autoturisme[pk]. mihaela, mama de[copil] nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009id="size1">id="teal">

Helou, tufete!

Are dreptate Dyana sa va alerge, incetati cu sentimentul de "predica in pustiu" ca nu exista asa ceva, fiti sigure ca se citeste si se apreciaza TOT ce scrieti (eu si cand raman cu 3 capitole in urma nu ma las pana nu recuperez absolut tot, n-am ratat niciun mesaj incepand de la odisee[:D]) dar daca nu se raspunde exista cauze: nu se stie raspunsul la intrebari, neuronul se ia cu altele si uita etc.

Bianca, am incercat "trucuri" vazand ca-i place iaurtul: i-am tocanit brocoli si i-am amestecat cu mult iaurt, i-am facut piure de cartofi ba cu iaurt ba cu lapte de la mine- niciun succes! Am reusit numai ieri cu iaurt amestecat cu galbenush fiert[pk]

Azi i-am facut branza din Zuzu rosu si iaurt (merci de pont, m_monique!); bai, is complet oligofrena. 2secunde nu m-am uitat si mi-a inundat laptele aragazul! Noroc c-a mai ramas de branza[:D] A iesit f. buna, dulce, mie cel putin mi-a placut. I-a placut si fetei dar nu in mod deosebit, la un moment dat n-a mai vrut, desi era o cantitate mica asa ca i-am facut galerie:"hai hai, baga, ca nu m-am chinuit degeaba sa-ti fac branza!" La care maica-mea, care mishuna p' acolo:"dada, Sophiphi, pacat ca n-ai vazut-o, nici baciu' la stana nu se chinuie cum s-o chinuit ea!"[:D]

Anamariame, ghici ce face Sophiphi de ieri (sau de ai demult dar n-am observat): se deplaseaza pe kur! Am lasat-o pe o paturica in mijlocul camerei si eu citeam pe canapea, doar cu vederea periferica mai imi dadeam seama ca nu sta intr-un loc. Cand imi cobor privirea spre ea, radea cu toata gura langa canapea, uitandu-se la mine! Deci a parcurs cam un metru juma pe kur, nu-mi dau seama cum, cert e ca si-a antrenat bine fesierii[:D]

Apropo de antrenament, eu de ieri sunt iar la regim, am nevoie de sustinere!! Si nu-i Olishka aici sa ma biciuiasca daca pacatuiesc[q]

Am mancat o sana si un lapte batut+ o linguritza de branza de la Sophiphi[:D]

Pentru masa de legume mi-am luat niste varzutze de Bruxelles, dar n-am mai mancat in viatza mea, habar n-am ce-i cu ele dar m-au atras. Ce gust au? Si credeti ca-s ok daca le fierb la steamer si le halesc asa? Seamana cu varza obisnuita? Sa incerc sa-i dau si Sophiei?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)

8luni

eram la capitolul trecut

Citat:

citat din mesajul lui m_monique

despre uitatul la deseme animate, calculator, tv....

eu nu o las pe ioana sa se uite la desene animate pe calculator. la noi tv merge continuu, e la nivelul ei, si vad ca deocamdata nu o pasioneaza, mai merge doar si mai da cu palma in tv, sa-i prinda pe cei de pe ecran.

poate par putin de moda veche, sau chiar deplasata, dar cred ca la varsta asta un copil trebuie sa misune, sa exploreze lumea, nu sa stea cu ochii in calculator, tv.

nici pe andrei la aceeasi varsta nu l-am stimulat cu tv sau calculator. singur a descoperit tv inainte de 2 ani si se uita la reclame, sau la telenovela "ingerasii". pe la 2 ani si jumatate a descoperit desenele animate si atunci a devenit dependent de tv / calculator. era in stare sa se uite si cateva ore fara pauza. chiar am intrat in panica. asa ca l-am dat la gradinita si l-am scapat de dependenta.

-------------------------------------------------------------------------

mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Dar nu ma intelege gresit. Nu e vorba de stat in fata calculatorului la desene. Noi nici nu avem televizor pentru ca nu avem la ce sa il folosim programele difuzate fiind neinteresante din punctul nostru de vedere.

Cand vine ora de somn insa, seara, pe la 22.30 (i se face somn mai devreme dar se lupta cu el) si nu are stare, e marait, si nu stau intr-un loc, mergem maxim juma de ora la calculator si ii pun baby einstein (in max juma de ora adoarme, in timpul asta mai si suge ceva lapte).

Nu e vorba de tinut copilul in scaun, sa fie ocupat pentru ca si eu am treaba. Oricum nu ar sta. Dar am niste prieteni al caror copil a implinit acum 2 zile 1 an si nu spune nicio silaba, doar scoate niste sunete ciudate precum robotelul R2 din Razboiul Stelelor.

O sa radeti de mine, dar asa e. e pe bune. Am fost aseara la ei si cel mic tziuia ca un canar, baraia din gura. Ca o paranteza, tatal copilului este fan Star Wars (si-a cumparat sabie, masca etc) si se plang ca copilul nu face aia si ailalta dar el sta in sezlong toata ziua la tom si jerry si macca pacca.[:I]

KEA si eu ti-am raspuns tot la cap trecut[bang][bang][bang]. Scuze!

MONNVAS si PISIGRI multumesc mult pentru raspunsuri[pup][pup][pup].

Pisigri, daca s-ar pune problema unei adoptii, am fi amandoi de acord.

Kea cred ca Urteil s-ar traduce ca verdic, concluzie a celor de la ADAC. Nici noi nu al luat scaun de masina. Mai incape inca in scoica de la MAXI-COZI. Noi ne gandim la un Chicco Kei1-XPlus. Este pe Ebay la 114 euroi.

Magdy, [mamica] de [copil] Gabriel mititel (05.03.2009) si [ruga] Theodora ingeras dragalas.

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Asa si io, in linii mari, cu calcul si tv-ul. Sophia nu a vazut televizor deschis vreo 6 luni, si dupa aia doar accidental. In ecranul calculatorului iar nu se uita, ca daca stateam cu ea in bratze o intorceam spre Manole, care e mult mai atractiv decat computerul[:D]. Daaar, cam dupa Craciun, si-a schimbat programul de seara. Si anume, inainte adormea pe la 7 seara si de cele mai multe ori tot dormea pana dimineatza, cu trezirile pentru tzitzi, ofcourse. O lasam in pat si noi ne culcam pe la 12-1, pana atunci doar eu mergand la ea cand ma chema. Apoi surprize-surprize: adormea pe la 18-19 dar la 20, cel tarziu 21 era fresh, gata de distractie, nu mai vroia sa stea singura in camera, nu mai vroia sa incercam s-o culcam...si se hlizea si se juca (musai langa noi) pana pe la 11, chiar 12 noaptea. Si atunci cand se trezea seara o luam in camera cealalta, intre noi in pat...si ne uitam la Dr. House pe comp. Era singura solutie sa ne distram si noi dar sa se simta si ea bine in mijlocul nostru. Aseara, singure fiind, fiindca iar s-a trezit la 21, ne-am pus amandoua la serial. Se uita absolut fascinata, ma tot gandeam:"ma, bine e sa vada de-astea?!" fiindca la un moment dat, cand facea unul o criza si se zbatea Sophiphi chiar avea o moaca ingrijorata si usor speriata, ma si pufnea rasul:))))

Dar mai mult de atat nu-mi place s-o tzin in fatza ecranului. Iar ideea de a o lasa singura la tv sa pot eu face una-alta o resping cu tarie.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)

8luni

La multi ani Ioane si Ioni!!!

Ilinca_M. m-ai intrbat de crasa si n-am apucat sa-ti raspund. La cresa unde sunt fetele mele mancarea e foarte buna dar la Saya prefer sa-i dau mancare facuta de mine acasa pana l aun anisor. Am eu fixul asta sa controlez ce alimente i se introduc desi ocazional o voi lasa sa pape si de la cresa pt a-i prezenta si alte gusturi, ceva ce eu acasa poate nu fac.

Pana la un an parintii fac programul copilului adica daca eu zic ca din 2 in 2 ore sa-i dea un snack asa o sa faca. De la un an trec in alta grupa si treptat li se schimba programul dela bebe la toddler.

Pot sa ma duc sa le vad de cate ori vreau si pana trece la grupa urmatoare voi merge la pranz sa o alaptez pe Saya.

Kea nu-l necajesc dintisorii pe Keutu? La Soph mi s-a intamplat ca maraia in somn din cauza dintilor dar nu se trezea complet.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

buna ziua mamici

in Primul rand La multi Ani si multa fericire alaturi de [bb]

sa aveti un an plin de impliniri si sanatate multa[loveyou]

noi am fost plecati de revelion o saptamana aproape iar de craciun am avut aproape zilnic musafiri asa ca imi cer scuze dar chiar nu am avut timp de forum[bang]

in rest suntem bine Julia are 8.300 kg, la 9 luni si 2 saptamani -deci categ pana, dar arata grasunica

nu ma mai stresez pana e sanatoasa si nu pare slaba deloc

dintisori nu avem nici acum-mai e cineva fara?

Dani e baiat mare deja are aproape 4 ani asa ca e mai independent un pic-[:D]nu foarte

de rev o sa va povestesc alta data si o sa pun si poze

[mamica]de[ispita]Julia Petra(29.03.2009) si de [bonjovi] Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...