Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce stim despre acupunctura si cum ne poate ajuta?

Recommended Posts

• Administrators
Acupunctura este o terapie naturala, sigura si eficienta care este folosita pentru a vindeca / preveni boli si imbunatati starea de spirit. Ace mici de grosimea firului de par sunt inserate in anumite puncte specifice in organism, dupa care sunt usor stimulate pentru a declansa raspunsul organismului natural de vindecare. Aflati mai multe citind articolul complet [url="http://www.supereva.ro/info.asp?id=2166"]Ce stim despre terapia cu acupunctura si cum ne poate ajuta?[/url] Ati folosit aceasta metoda pentru a va trata anumite probleme de sanatate si care au fost rezultatele? Recomandati aceasta terapie si altor persoane? [flo]
Va doresc o zi buna ! Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu merg la tratamente de acupunctura de vreo 10 ani. Am inceput pentru ca aveam astma (pe baza alergica, contractata pe la 30 de ani), pe urma pentru diverse probleme, uneori mai des, alteori mai rar, dupa cum a fost nevoie. POt sa spun ca de astma am scapat dupa vreo 3 ani de tratamente, la fel si de majoritatea alergiilor. Asta este unul dintre motivele ptr care multa lume renunta la tratament sau crede ca este ineficient, este de durata lunga, urmind apoi o perioada de intretinere. Il recomand cu caldura tuturor, insa spun inca o data ca trebuie rabdare si evident, un acupuncturist bun. Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa: http://aloneinholyland.blogspot.com/
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...