Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Buna tuturor de la Timea

Recommended Posts

As avea si eu cateva intrebari:

Nu inteleg de ce de cand s-a nascut baiatul meu,tatal lui adica sotul meu s-a racit in relatia cu mine pare aproape total dezinteresat de mine si nu asta ma framanta ci faptul ca cauta sa se certe mult cu mine si ma trateaza de parca as fi un nimeni si isi permite f multe verbal cu mine.In loc sa aprecieze faptul ca sunt o mama buna,pt el am devenit f rea,cicalitoare si ma aflu pe ultimul loc in viata lui in comparatie cu toti prietenii lui.Nu suporta sa-i fac observatii de nici un fel daca greseste dar el mereu ma eticheteaza si nimic nu-i convine.

Nu a vrut nici sa aiba grija de copil din cand in cand nu m-a ajutat cu treburile casei dupa ce am nascut,mereu comenta si nu a cooperat de loc ci mereu se certa cu mine pe tema banilor,motive pt care am ramas cu baiatul nostru la parintii mei.Am fost operata de apendicita peste sarcina si am nascut prematur,daca plangeam in timpul sarcinii ca de ce ma cearta ca cumparam cateva hainute la copil mai ales ca eram in luna a 7-ea im spunea ca regreta ca a facut copilul cu mine.Chiar si cand avea fiul nostru 2ani spunea lucrul asta .

Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac in continuare ca orice fac nimic nu e bine si imi tot zice sa bag divortul eu si ma ataca verbal fata de copil si nu intelege ca nu e bine pt copil.Stiu ca pare de necrezut

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Timea, citeste postarea nemorei, si imagineaza-ti ca e scrisa de copilul tau peste niste ani. Ai vrea o astfel de relatie cu copilul tau din cauza tatalui?

Nu ar trebui sa accepti sa fii tratata asa de nimeni, cu atat mai putin de tatal copilului tau. Si daca el vrea divortul, pe tine ce te tine pe loc?

Tisina

Multumesc mult pt mesaj si o sa i-au in considerare acest mesaj.

Va doresc un week-end placut.

Totusi vreau sa spun ca am fost amandoi la psihiatru si ne-a spus ca sotul meu nu sufera de nici o boala atat psihica cat si nervoasa si concluzia este ca el este de rea credinta ori este retardat mintal lucru pe care psihiatra nu m-i la confirmat,deci sa spunem ca este atat de iresponsabil si de rau?

O zi buna!

Multumesc mult pt mesaj nici nu stiti ce bine mi-ati facut.

Am vrut sa spun ca in urma unui consult psihiatric m-i s-a spus ca sotul meu nu sufera de nici o boala psihica s-au nervoasa,si intrebarea mea e ca totusi el este chiar asa de iresponsabil si de rau?

Va doresc un week-end placut.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...