Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Abonament Bebe - CMU / Regina Maria Kids

Recommended Posts

Buna ziua,

Este cineva care sa aiba acest tip de abonament pentru copil ?

Daca da, sunteti multumiti de serviciile oferite ?

De asemenea, m-ar ajuta mult o recomandare de medic pediatru de la Regina Maria, la care sa pot face monitorizarea lunara a copilului.

Multumesc !

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Multumesc pentru raspuns si pentru recomandare.

[flo]

Am insa o intrebare si o nelamurire :

- cat este abonamentul lunar ?

- cum adica "nu mai platesti consultatii, analize, etc" ? Din ce am vazut la ei pe site exista o reducere de 20%, dar atat...

[gravired]33 cu [fetita] Amelia

eu nu te sfatuiesc. nepotica mea de 2 ani era sa moara acolo.

Au internat-o de urgenta pt dureri de burta si aparenta enterocolita, au tinut-o 5 zile pe branula total aiurea, au facut o eco unde se vedea ceva in neregula.

Apoi, cand durerile fetitei au devenit de nesuportat s-au dus la Gr Alexandrescu unde verdictul a fost rapid: peritonita. cateva minute in plus si copilul murea.

deci, CMU regina Maria Kids: nitse INCOMPETENTI. ca nu zic criminali. Nu au facut /recomandat consult chirurgical, cand durerile si simptomele indicau clar cam ce ar fi. Plus analizele care indicau o infectie masiva, era in prag de sepcticemie.

Cu un consult adecvat, operatia ar fi fost de o banala apendicita, nu peritonita.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

eu am abonament de la servici, deci consultatiile sunt gratuite si unele analize. Nu stiu cat se plateste.

In ce priveste cazul nepotelei Sabinei, nu poti sa dai vina pentru un intreg sistem din cauza unui doctor, sa fim sobrii... cati copii au murit si la spitalul Gr Alexandrescu din cauza unor doctori incompetenti si totusi tot acolo ajungem sa ne tratam. Nu sunt toti doctorii la fel, asa cum nu suntem nici noi oamenii toti la fel.

ba da, un batalion de dr a vazut copilul si nu au fost in stare sa dea diagnosticul.

De altfel, si-au recunoscut verbal vina. Sunt probabil morti de frica ,au si de ce, ma indoiesc ca vor scapa usor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Dr Livia Sorohan (sau solohan) este un medic bun.

Dr. Luiza Bardi a dat un tratament complet necorespunzator bebelusului meu de 1 luna. Am avut de gand sa ii facem si o plangere, insa ne-am luat cu ale noastre si am lasat-o balta. Iar acum a trecut o luna si ceva de atunci, asa ca nu mai are sens.

Ioana, [zana]Rebeca (16.05.2004), [copil] Sara (17.04.2009) si [bebic] Tudor Andrei (16.02.2011)

Multumesc tuturor pentru informatii.

@ Sabina: chiar voiam sa te intreb, nu a facut nimeni reclamatie, plangere, ceva? Mi se pare inadmisibil totusi...

@corni9: nu acuz un intreg sistem, dar...eu am antecedente, tatal meu a murit la 38 de ani (eu aveam 5 ani) pentru ca cineva de la Elias a confundat apendicita cu pancreatita acuta. Asta se intampla in 1976.

Ceea ce doresc este un bun diagnostician, nu un medic care sa capete experienta pe copilul meu, mai ales pe un nou-nascut. Am vazut la nepotica noastra ce inseamna lipsa de experienta - 3 diagnostice diferite de la 3 spitale, dar asta era in Prahova, am crezut ca macar in Bucuresti va fi altfel...

@Bebe Beca: multumesc pentru recomandare.

Acum sunt si mai in ceata...cred ca pana la urma o sa apelez la pediatrul care m-a ingrijit pe mine cand eram mica. Are aproape varsta mamei, dar macar stiu ca are experienta. Norocul meu ca a ramas in tara [alcool]

[gravired]33+ cu [fetita] Amelia

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
ba da, un batalion de dr a vazut copilul si nu au fost in stare sa dea diagnosticul. De altfel, si-au recunoscut verbal vina. Sunt probabil morti de frica ,au si de ce, ma indoiesc ca vor scapa usor.____________Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">______________ Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">
id="right">
align="right" id="quote2">si sora mea a aptit acelais lucru la CMU[bang]anca [mamica] de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasteriieu sunt MariaMontaje MariucaAM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!id="red">Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Si eu ti-o recomand pe Livia Sorohan. Noi suntem foarte multumiti de relatia cu ea si ne-a dat intotdeauna sfaturi bune. Si in cele 6 luni ale lui bebe am trecut prin raceli, febra peste 39, enterocolita, rosu in gat etc.

Sincera sa fiu nu-ti recomand un pediatru mai in varsta decat daca il cunosti foarte bine si stii ca este la curent cu ultimele nouatati. Altfel sa nu uitam ca sunt acei medici care la orice rosu in gat pe care il aveam cand eram noi copii ne recomandau antibiotice.

Iti spun asta din experienta. Am o nepoata cu 8 luni mai mare decat bebe care a trecut prin aceleasi viroze prin care a trecut si fiul meu. Numai ca ea a luat antibiotice (cu tot ce presupune administrarea de antibiotice - scaderea imunitatii, diaree etc) in schimb ce noi le-am tratat cu panadol si aerosoli.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...