vrngabriela Postat Mai 5, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 5, 2011 Ma numesc Gabriela, si abia m-am inscris si eu. Este un site foarte interesant si mi-ar placea sa comunic cu voi. Sunt in saptamana a 19 si vreau sa va spun ca a am inceput sa simt cum misca asa incet. Am un baietel. Mai am dureri de burta si cateodata ma sperii sa nu cumva sa fie ceva in neregula. Doctorul meu mi-a dat sa iau NatalVit.[:)] As vrea sa-mi fac prieteni noi si sa ot discuta cu voi . Va multumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrngabriela Postat Mai 5, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 5, 2011 Care mamica trebuie sa nasca in luna septembrie?? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Mai 5, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 5, 2011 aici ai subiectul mamicilor de septembrie-octombrie 2011: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163584 Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts