Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

concediu prelungit

MADA9

Recommended Posts

Am un baietel de 1 an si 9 luni diagnosticat cu defect congenital la inimioara,as vrea sa stiu daca pot prelungi concediul de crestere copil inca un an si daca ar putea sa il ia taticul si eu sa ma intorc la servici si ce acte trebuie depuse, eventual unde.[:)] va multumesc
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui MADA9
Am un baietel de 1 an si 9 luni diagnosticat cu defect congenital la inimioara,as vrea sa stiu daca pot prelungi concediul de crestere copil inca un an si daca ar putea sa il ia taticul si eu sa ma intorc la servici si ce acte trebuie depuse, eventual unde.[:)] va multumesc
Da, cu conditia ca acest diagnostic sa poata sta la baza eliberarii unui certificat de handicap. Oricare dintre voi poate lua concediu. Te sfatuiesc sa incepi dosarul medical in vederea obtinerii certificatului de handicap acum, pana implineste 2 ani, pentru ca s-ar putea sa dureze pana la eliberarea certificatului. Daca nu-l ai, nu se poate face prelungirea concediului. Obtinerea certificatului de handicap se face in urma evaluarii copilului si a analizei dosarului medical. Cererea initiala o adresezi Directiei pentru Protectia copilului., si tot acolo iei ce trebuie sa contina dosarul (mai sunt niste fise-tip, apoi actele medicale, internarile etc). "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Buna Mada, si eu am un baietel de 6 luni operat pe cord tot pt o malformatie congenitala. Si eu vreau sa imi prelungesc concediul pana la 3 ani. Oare e prea devreme sa fac dosarul de acum ? Copilasul tau a fost operat? mamica de baietzel Darius [url="http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4533119498&ownerId=172276894&albumId=360018067"]primul dintisor[/url] [url="http://picasaweb.google.com/doinaroman78/DariusMario?authkey=Gv1sRgCPuGhdfj-MakLQ#"] pozele lui Labuta[/url] [url="www.darius-mario.blogspot.com"]Darius s-a nascut a doua oara[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...