Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Latte Macchiato

Oaspete bb_yasmi

Recommended Posts

Oaspete bb_yasmi
cum se prepara acasa, fara prea multe "ustensile" la dispozitie [:D] ?? __________________________________________________ happy mom & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

fara laptele facut cu spuma ca si la capuccino,nu ai nicio sansa...latte machiato se face asa: prepari laptele si-l pui in pahar, faci un espresso si il torni peste lapte, pui zahar si scortisoara deasupra spumei de lapte( doar daca vrei ) Asta e tot. Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) [url="www.dropshots.com/maraki"]Foto Angelo[/url] [url="www.dropshots.com/maraki1"]Angelo1[/url] [url="www.dropshots.com/maraki2"]Angelo2[/url] [url="www.dropshots.com/maraki3"]Angelo3[/url] [url="www.dropshots.com/maraki4"]Angelo4[/url] [url="www.dropshots.com/maraki5"]filmulete maraki5[/url]

Oaspete bb_yasmi
monica cum adica "prepari laptele"?? cu ce?? spuma de lapte cum se face??? am baut un latte macchiato supeeeerrrr in Ungaria la Balaton si de atunci tot incerc si pe la noi in diferite locatii dar inca nu am gasit varianta aceea. __________________________________________________ happy mom & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*]

Iti trebuie masina speciala, are o teava mica prin care iese cu mare presiune aer fierbinte, pui vasul cu lapte si tii sa ajunga varful tubului mai la " gura " laptelui ca sa se poata face spuma. Latte machiato cum am scris ca e corect,asa fac italienii la care lucrez ( au restaurant ) Dupa ce este gata laptele, il pui in pahar inalt ( special pt bauturi calde )si spuma o iei cu o lingura si pui deasupra, dupa care urmeaza cafeaua espresso [:)] Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) [url="www.dropshots.com/maraki"]Foto Angelo[/url] [url="www.dropshots.com/maraki1"]Angelo1[/url] [url="www.dropshots.com/maraki2"]Angelo2[/url] [url="www.dropshots.com/maraki3"]Angelo3[/url] [url="www.dropshots.com/maraki4"]Angelo4[/url] [url="www.dropshots.com/maraki5"]filmulete maraki5[/url]

eu lapte bun pt capuccino fac cu un asa instrument http://www.amazon.co.uk/Bodum-1446-Latteo-Milk-Frother/dp/B000BZ6BXE ca nu am de ala electric si iese bun. Cam acceasi reteta: lapte spumat si espresso, nu stiu care e diferenta sau poate ce fac eu e tot macchiato.... nu contezeaza, oricum e bun [pofta]

ia uite ce beau eu in fiecare dimineata si nu stiu [:I] maraki a explicat f bine procedeul... noi avem un Saeco Armonia si la el facem cafeluta...insa sotul(caci el este responsabil cu cafeaua) [:D] spumeaza laptele(1/3 din ceasca) cu tot cu zahar apoi pune sa curga cafeaua(doar un anumit nr de secunde)dar suficient incat sa se umple ceasca si deasupra peste spuma scortisoara Monica-Elizabet [url="www.reteteinimagini.com"]Retete in imagini[/url] [url="http://www.reteteinimagini.com/forum/index.php"]Impresii, pareri, retete[/url]

Oaspete bb_yasmi
[q] deci fara "masinarie" nu pot face....:( __________________________________________________ happy mom & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*]

bb-yasmi si daca vrei sa cumperi o masinarie trebuie sa fie una care are tubul acesta pentru vaporizarea laptelui(sper ca am folosit termenul corect) Monica-Elizabet [url="www.reteteinimagini.com"]Retete in imagini[/url] [url="http://www.reteteinimagini.com/forum/index.php"]Impresii, pareri, retete[/url]

Oaspete bb_yasmi
multumesc frumos pt raspunsuri. oricum tre sa incep sa ma documentez pt a cumpara o "masinarie"..[:D] pana acum nu m-am gandit la asta pt ca mie nu imi place cafeaua delocccc ....dar incet-incet am descoperit ca imi place frappe-ul si latte machiato...[:D][:D] numai bine va doresc!!! __________________________________________________ happy mom & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...