Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gravidute si mamicute prin FIV (56)

Recommended Posts

Acest capitol este dedicat viitoarelor mamici!id="size3">id="red">
In special Gravidutei noastre id="red"> IANA MARIid="size3"> care va fi prima noastra mamica pe 2010id="red">

Aici ne-am continuat povestea de la aspirante: cap.1;cap.2;cap.3;cap.4; cap.5;cap.6;cap.7;cap.8;cap.9; cap.10;cap.11;cap.12;cap.13;cap.14;cap.15;cap.16;cap.17;cap.18;cap.19;cap.20;cap.21;cap.22;cap.23; cap.24;cap.25;cap.26;cap.27;cap.28;cap.29;cap.30;cap.31;cap.32;cap.33;cap.34;cap.35;cap.36;cap.37; cap.38;cap.39;cap.40;cap.41;cap.42;cap.43;cap.44;cap.45;cap.46;cap.47;cap.48;cap.49;cap.50;cap.51;cap.52; cap.53;cap.54,cap.55

Fetelor va doresc sarcini usoare si BB-ici sanatosi!!id="red">id="size4">Acest nou subiect sa ne tina impreuna [grup] unite asa cum eram la aspirante si cum ne vom muta la Mamici prin Fiv[;)]

cele mai fericite[gravi]!!! cele ce am luptat si am invins!!!id="red">id="size6">
[ruga]Rugaciune pentru pruncul ce se afla in pantecele mamei id="blue">[ruga]
id="size3">
Doamne, cel care ai zis oamenilor :" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestui copil ce se afla inca in pantecele mamei sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea de Tine randuita. Da-i lui Doamne crestere fireasca, sanatate si putere. Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Amin.

Goldiid="size3">id="purple"> FIV 2 Budapesta dr Kovacs [bb]id="size3">
Dana-bebeid="size3">id="purple"> FIV 1 la BIOGENESIS cu dr.DIAKOUMAKOS DPN 6.092010[bb]id="size3">
pyspisiid="size3">id="purple"> FIV 1 la BIOGENESIS cu dr.DIAKOUMAKOS DPN 8 august 2010.[bb]id="size3">
Dragaicaid="size3">id="purple"> Fiv1,infertilitate masculina,Fiv+Icsi la Centrul de cercetare McGill,Montreal-Quebec. Doctor.Ezgy Demirtas,ET cu 2 blasto z5, 5 Decembrie 2009,DPN 1 August 2010. [bb][bb]id="size3">
Isa78id="size3">id="purple"> ET: 10 septembrie 2009, DPN: .......,FIV 1, Debrecen cu dr Bodnar. [bb] [bb][bb] id="size3">
taty anaid="size3">id="purple"> ET: 06 septembrie 2009, DPN: dr Diakoumakos clinica Biogenesis, FIV1 [bb]id="size3">
sheritraid="size3">id="purple"> Fiv2 DPN 29
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Neata fetelor

Sa fie un capitol norocos.

Cine doreste sa schimbe ceva la informatile personale de pe prima pagina astept pm si schimb sau dintre fetele noi venite cine doreste pe prima pagina sa mi da pm.

Multumesc Cata de ajutor.[flo]

Va pup si va doresc un wekend placut.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna [gravi] 32+ [baietel] Ryan-Daniel

MIRUNA multumim[pup]ca ne-ai dedicat noua capitolulul.

Maine facem 36 de saptamani,apoi inca doua zile si gata.[:D]

FETELE care au facut cezariana cu anestezie epidurala sau rahie am voie sa ma dau cu oja pe unghii?

Luni merg la coafor si trebuie sa stiu.

PUPICI[pup][pup][pup][pup][pup]la mamici si la gravidute.

iana

[gravi]35+ [baietel] Mario Constantin si[fetita]Sophia Elena

Capitol cu nastere/nasteri usoare. Multumim miruna, si se pare ca si tu urmezi luna viitoare sau peste 2 luni. Sarcina usoara si la termen in continuare.

Wow Iana, 2 zile. Facem galerie. De oja nu stiu ce sa zic. Vreau si eu sa aflu daca e voie. Nastere usoara.

Catalina, esti morta. Am ras un pic. Faci bine la moral. Hai muta-te la noi la capitol. Sa fi cu ochisori cat mai curand.

Dana, la mine dupa FIV tot la aceeasi unitate ma duc pt urmarirea sarcinii. Nu la acelasi dr. ca e f. ocupat dar la aceeasi unitate. Dar si sotul meu lucreaza tot in acelasi spital si am un atu.

Mai am dureri de spate si disconfort cand stau in pat. Asa simtiti si voi? La statul in pat disconfort al burtii?

[gravi] 22+ [fetita] si[baietel]
Multumesc Doamne!id="teal">

Stai linistita ca mi-s peste tot.[:D]

Mai fetelor, nu este voie cu oja la nici un fel de anestezie. Sau cu ruj. Primul semn in caz de "ceva" este invinetirea unghiilor si a buzelor. Asa ca stati cumintele, frumoase sunteti oricum iar bebe o sa fie topit dupa voi si fara rosu pe unghii [:)].

Catalina

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...