Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

merge combinatia??

Oaspete bb_yasmi

Recommended Posts

Oaspete bb_yasmi
friptura de ceafa de porc la ceaun cu iahnie de fasole cu sos tomat si muraturi. sunt in pana de ideei...helpppp am pregatit ceafa de porc pt friptura la ceaun dar si fasolea (as manca o iahnie...[pofta]) de obicei fac iahnie cu afumatura sau carnati dar acum nu am mai merge sa cumpar carnati....oare merge cu friptura???? __________________________________________________ happy mom & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Da..e cam grea mancarea...amandoua..atat fasolea cat si ceafa de porc..dar..sunt gustoase... Eu am un peste nototenia..si n-am mancat niciodata..si ma invart pe langa el..ca u stiu cum sa-l fac..nu vreau prajit..desi e bun...ca noi nu prea mancam prajeli... Mami de doua printese: [zana] ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)[zana]

Oaspete bb_yasmi
[pup][flo] chiar a mers...[pofta][:D] __________________________________________________ happy mom & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*]

Oaspete bb_yasmi
care calorii??? care dieta??[:D][:I][alcool][bang] __________________________________________________ happy mom & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 2+ [buburuza] ________________________________________ [*][*][*][detectiv][*][*][*]

Hmmm ... nu e clasic singura observatie este ca ar fi fost mai bine sa fie carnea mai seaca nu ceafa (cotlet/pulpa) si gatita o friptura scazuta. Ceafa se preteaza mai bine pt gratar. Desigur cine agreeaza carnea si mai grasa se poate face o friptura buna dar sa aiba sosul scazut (sa nu pui ulei decat minim, minim) si ceafa sa fie taiata/portionata de la inceput. Peste iahnie se poate pune un pic de sos la servire (ar putea fi preparat spre final cu condimente-ma refer la sos). Neaparat muraturi pt ca este o mancare grea si servita in cantitati mici. Atentie la iahnie cum o fierbi - trebuie inmuiata fasolea cu o seara inainte si sa arunci apa in care o fierbi dupa ce este fiarta daca vrei sa ai mila de colecist[:D]. [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.marius.rdsor.ro"]Pagina familiei[/url] /[url="http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4e5449344d7a51784e4877784d4441324d7a51334f413d3d0d0a&sb=1"] Tot noi[/url] / [url="http://community.webshots.com/user/mariuspernes"]Mai multe...[/url] / [url="http://www.youtube.com/user/mariuspernes"] Video [/url] [url="www.romleas.ro/legi/juridic.html"]Pagina legislativa[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...