meb Postat Mai 7, 2011 Autor Raport Distribuie Postat Mai 7, 2011 saluare tuturor! cand nu aveam nevoie vedeam des, acuma nu mai gasesc. caut bloomeri, pantalonasi scurti gen chilotel bufat din bumbac subtire. se imbraca peste scutec. se mai vand impreuna cu rochite sau bluzite, dar separat nu gasesc. ma poate ajuta cineva cu o adresa in bucuresti sau pe net? meb Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adra_bell Publicat Mai 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 7, 2011 Cat am cautat si eu d-astia! Pana la urma mi-a cumparat cineva de la un magazin vis-a-vis de Cora Militari, Prichindel sau Piticot, ceva de genul asta blog asteptandu-l pe Filip (august 2011)id="blue"> The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meb Publicat Mai 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 7, 2011 la Piciul? mine merg sa vad daca au! mersi, andra_bell [flo] meb Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adra_bell Publicat Mai 7, 2011 Raport Distribuie Publicat Mai 7, 2011 da, da, Piciul. Aratau f dragalas pe copil si nici scumpi n-au fost blog asteptandu-l pe Filip (august 2011)id="blue"> The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.